Inedit! Unde se pot caza cei care vor să meargă la festivalul Untold – Nu ți-ai fi imaginat

În perioada 1-4 august are loc festivalul Untold la Cluj. Pentru acest festival foarte mulți tineri își caută cazare. În aceste condiții un români vine cu o metodă inedită

Un clujean oferă spre închiriere, la un preț de 100 de euro, o boxă de depozitare de 10 metri pătrați pe perioada Festivalului Untold, în care ar încăpea 4-5 persoane care ar dormi în saci de dormit.

Potrivit unui anunț postat pe un site de vânzări/ închirieri, boxa a fost recent deratizată, iar temperatura interioară este între 18 și 20 de grade.

„Dau spre închiriere boxă depozitare de 10 mp într-un depozit de self storage pentru cazare Untold, 5 nopți. Încap 4-5 persoane. Pe jos se pot pune niște paleți, voi veniți cu sacii de dormit, corturi, rucsaci pe care le puteți lăsa peste zi. Temperatura este între 18-20 grade. Este acces la baie cu wc și chiuvetă. Nu sunt șoricei sau alte creaturi umblătoare (sau zburătoare). Recent a fost deratizat. Primiți cheia de la boxă, iar accesul este cu cod în depozit (neapărat trebuie să vă scrieți codul pe undeva să nu îl uitați după noaptea euforică). Locația este foarte bună, la doar 2 km de BT Arena”, se arată în anunț.

Anunțul a fost vizualizat de peste 1.200 de persoane.

Citește și:

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare