sursa foto:  bzi.ro

Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

Președintele Klaus Iohannis reprezintă, adesea, un subiect de zeflemea pentru cârcotași, din cauza faptului că vorbește prea lent. Zilele trecute, lentoarea cu care și-a prezentat Klaus Iohannis discursul a dat peste cap sistemul de siguranță al unui post de radio.

A făcut pauze atât de lungi între cuvinte, încât sistemul i-a întrerupt discursul și a rulat o melodie, scrie Click!. Miercuri, șeful statului a susținut o conferință de presă în care a făcut o mică mustrare PSD-ului și a anunțat că acceptă propunerea PSD-ALDE de premier în persoana Vioricăi Dăncilă.

Acesta a avut un discurs foarte len, iar pauzele dintre cuvinte au indus în eroare sistemul de siguranță al postului de radio Europa FM, care intră în funcțiune atunci când sunetul se întrerupe pentru mai multe secunde:

„PSD a promis salarii, pensii, școli, manual, spitale, infrastructură, dar până acum, prea puțin s-a realizat. Acum, PSD trebuie să dovedească că ceea ce a promis, face…” și a urmat o pauză lungă pe care sistemul Radio Europa FM a perceput-o ca încetarea discursului, așa că a întrerupt emisia în direct și a continuat cu melodia „Stop!” a lui Sam Brown, precizează sursa citată.

Discursul complet al președintelui României

Vezi și Listă COMPLETĂ! Pentru aceste venituri NU plătești impozit în 2018

Apare o nouă contribuție obligatorie! Cine va trebui să o plătească și ce reprezintă

Lovitură CONTRAMANDATĂ! Cine sunt persoanele IERTATE de plata unui impozit de 10%, în 2018

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare