sursa foto:  Facebook

Infectat cu coronavirus, șeful de la Protecția Consumatorului a luat foc de pe patul de spital: Mâncarea oferită bolnavilor a devenit mult mai proastă

Infectat cu coronavirus, șeful Corpului de Control al ANPC și al Protecției Consumatorului Brașov, Sorin Susanu, lovește în firma care le distribuie mâncare bolnavilor internați în Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile). Discutam despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situații.

Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si așa precară in care se afla pacienții de aici. Am sa atașez o poza cu “șunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot.”, scrie, pe Facebook, Susanu.

Vezi și

Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare