sursa foto:  presidency.ro

Informație BOMBĂ! Raluca Turcan în opoziție cu Ludovic Orban

Bugetul greilor din scena politică pare să fie la poli opuși. Dacă vicepremierul Raluca Turcan este considerată unul dintre cei mai înstăriți miniștri liberali, iată că Ludovic Orban se află la coada clasamentului.

Potrivit adevarul.ro, Cei mai înstăriţi miniştri liberali sunt Ion Ştefan (Dezvoltare), Raluca Turcan (vicepremier) şi Virgil Popescu (Economie). La polul opus se află chiar premierul Ludovic Orban, care, până să ajungă la Palatul Victoria, încasa lunar doar 3.000 de lei. Câţiva demnitari au investit banii în bijuterii, ceasuri, obiecte de artă şi arme de vânătoare.

Cel mai avut ministru e Ion Ştefan. Deşi are numai două case, ministrul Dezvoltării se poate lăuda cu titlul de cea mai mare locuinţă, una dintre ele având 524 mp, asta deşi, în declaraţia de avere anterioară, dimensiunea acesteia era de 910 mp.
Şi Virgil Popescu e înstărit. Ministrul Economiei deţine 16 terenuri cu suprafeţe cuprinse între 270 – 14.000 de mp. Acesta din urmă mai are două apartamente, o casă de locuit şi o casă de vacanţă. La bănci, acesta are nu mai puţin de 24 de conturi care însumează 347.781 de lei şi 135.545 de euro. Înainte de a fi numit ministrul Economiei, acesta a câştigat anul trecut 55.811 lei din salariul de la Universitatea Craiova, 125.376 de lei din indemnizaţia de deputat şi 2.999 de lei dividente de la S.C. Lavist SRL

O situaţie materială foarte bună are şi vicepremierul Raluca Turcan, care, alături de soţul ei, Valeriu Turcan, deţine 12 conturi ce însumează 199.728 lei şi 416.542 euro. De asemenea, aceasta mai deţine două terenuri, un apartament, un autoturism Toyota precum şi bijuterii în valoare de 12.000 de euro.

Un al ministru cu cheltuieli exotice este Victor Costache, de la Sănătate, care, pe lângă ceasurile şi bijuteriile de 30.000 de euro, mai deţine două arme de vânătoare a câte 3.000 de euro fiecare. Totodată, acesta mai deţine două BMW-uri X5 şi o motocicletă Yamaha, un apartament, două case de locuit şi şase terenuri răspândinte în Iaşi, Ilfov, Sibiu şi Vâlcea.

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare