sursa foto:  radioromanul.es

Iohannis: ‘Din fericire, acum, în pandemie, e PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm și găsim măsurile adecvate pentru a preveni răspândirea bolii’

În cadrul unei conferințe de presă Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa social-democraților: ”Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare norme. Cât poate să fie de greu și pentru un pesedist să își pună o mască și să respecte regula?”

 

”Din fericire, acum, în pandemie, e PNL la guvernare şi impreună cu mine căutăm şi găsim măsurile adecvate, găsim proiecte, oportunităţi pentru a preveni răspândirea bolii. Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare norme. Cât poate să fie de greu şi pentru un pesedist să îşi pună o mască şi să respecte regula? Vă daţi seama că nu îi prea interesează. În ceea ce priveşte acuzaţiile de influenţă politică la Poliţie e rizibil. A venit poliţia acolo şi i-a găsit încălcând flagrant toate normele la care ceilalţi români se supun. De unde se vede încă o dată că PSD nu s-a reformat. Am văzut că l-au trimis pe dl Rafila să prezinte un program de sănătate, dar pe ei nu îi interesează acest lucru. Iar despre ce or fi discutat, nu ştiu, însă alegerile vor avea loc pe 6 decembrie”, a replicat preşedintele.

Klaus Iohannis, întrebat despre faptul că în Bucureşti incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a scăzut ieri la 3,18, pentru ca astăzi să fie 3,81 şi lipsa detaliilor privind modul în care sunt stabilite aceste cifre:

”Cu siguranţă e de dorit să avem aceleaşi date de la toate instituţiile. Voi verifica de ce apar aceste discrepanţe. Pandemia nu se răspândeşte matematic, se răspândeşte prin contact de la persoană la persoană. Pe de altă parte ştim cu toţii că numărul de testări e diferit de la o zi la alta, iar în week-end numărul de testări e ceva mai mic. Ceea ce mă îngrijorează e numărul de internări, de persoane la ATI şi da, regretabil, numărul de decese. E clar că avem de-a face cu o provocare care ţine de noi, mască, dezinfectare, dar şi în zona spitalicească”, a răspuns preşedintele, conform news.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare