Irina Tănase a gasit soluția! Cum îl poate vizita pe Liviu Dragnea mai des

Irina Tănase a gasit soluția pentru a-și putea vizita iubitul,pe Liviu Dragnea,mai des, în închisoare.

 

Aceasta s-a făcut mediator. Din cele patru vizite efectuate în ultimele două săptămâni, doar una a fost în calitate de iubită, celelalte trei fiind în calitate de mediator autorizat, potrivit digi24.ro.

Ultima vizită pe care Irina Tănase i-a făcut-o lui Liviu Dragnea este în data de 22 ianuarie. În tabelul de vizite întocmit pe numele lui Liviu Dragnea ca persoană condamnată la Penitenciarul Rahova apare această vizită consemnată în caliate de mediator.

La fel s-a întâmplat și pe 18 ianuarie și pe 12 ianuarie. Doar în 11 ianuarie se schimbă situația, adică după ce în urmă cu o zi fusese meditator, Irina Tănase s-a întors în vizită la Penitenciarul Rahova drept iubita lui Liviu Dragnea, mai precis, concubina acestuia – astfel apare notată în tabelul văzut de Digi24.

Irina Tănase l-a vizitat tot atât de des pe Liviu Dragnea ca avocata acestuia. Legea permite unui mediator vizite fără limită la un deținut, doar că e nevoie de motive clare pentru ca acesta să stea atât de mult de vorbă cu un deținut.

Vezi și:A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare