sursa foto:  a1.ro

A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Informații incendiare! Oamenii președintelui ar pregăti o mutare în forță, care are ca scop păstrarea lui Klaus Iohannis în rol de președinte-jucător.

Astfel, „armata” șefului statului ar pregăti o remaniere guvernamentală, chiar în perioada în care PSD vrea să dea jos Guvernul Orban.

Publicația Național susține că mai mulți miniștri din Guvernul Orban, care apar mai des în fața camerelor, ar urma să fie schimbați.

Concret, ar fi vorba despre Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Marcel Vela, ministrul de Interne, Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, dar și Monica Anisie, ministrul Educației.

Totodată, pe listă s-ar afla și Victor Costache, ministrul Sănătății, care ar putea fi salvat de prietenia soției sale cu Carmen Iohannis.

„Deci, Ion Ștefan, Marcel Vela, Florin Cîțu sau Monica Anisie au deja statutul de ”ținte în mișcare” pentru viitoarea remaniere. Pe listă aflându-se la loc de cinste și ministrul Sănătății. Victor Costache fiind considerat prea ”moale” de către ”nucleul dur” care militează penrtu ”oengizarea” și implicit decontarea de la stat a sistemului privat de sănătate. Numai că ”buba” ministrului Sănătății pare a fi cu totul alta… Și nu este vorba aici musai despre intervenția de la Sibiu cu doar câteva zeci de ore înainte de Revelion…cap site 2 Gata, avem lista remanierii!Ci de faptul că, oricât s-ar strădui unii să îi ”acopere” statutul de medic specialist, dilema semnăturilor încă poate exploda în orice clipă… Ca și cea a păstrării sau nu a lui Victor Costache în viitorul guvern. Mai ales că la Administrația Prezidențială s-au tras deja semnalele de alarmă contrainformative cu privire la vulnerabilitatea lui Victor Costache. Cel care însă, după cum bine știu inițiații sistemului nu a ajuns minsitru nici pe mâna lui Ludovic Orban, nici măcar a ”frăției medicamentelor”, ci doar la ”doleanța” primei doamne… Astfel că păstrarea sau nu a sa ca și ministru este ceva mai sensibilă, ținând cont de ”legendarea” legăturii de prietenie dintre soția sa și Carmen Iohannis…”, scrie sursa citată.

Vezi și

Alertă pentru șoferi! Se dau amenzi de mii de lei pentru această faptă

Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare