sursa foto:  universul.net

Jocuri murdare făcute de Dan Barna? Cum își bate joc USR de urmașii unui veteran de război: ‘Comuniștii ne-au confiscat casa din 1945 pana in 2006. Voi ați început in Aprilie 2020’

Proprietarul casei în care Uniunea Salvați România are sediul central lansează acuzații grave la adresa lui Dan Barna și a USR-ului.

Deși încasează subvenție de la stat, USR-ul nu a mai achitat chiria pentru sediu de două luni. Dezvăluirea a fost făcută de Bogdan Constantin Hoisescu, unul dintre proprietarii clădirii respective.

Hoisescu spune că acești bani reprezintă singura sa sursă de venit, el aflându-se, în acest moment, în „carantină” în afara României și în imposibilitatea de a-și plăti, la rândul său, chiria si facturile, și „, in contextul “pandemiei globale”, am dificultăți in obținerea alimentelor sau a unui eventual tratament medical…”.

Ce ziceți prieteni simpatizanți Uniunea Salvați România – USR?
Situația de mai jos persista de peste 45 de zile de cand, in aceasta “super-criza”… NU SE MAI PLĂTEȘTE CHIRIA.
.
Pe lângă limitele bunului simt, (ignorând apelurile mele umanitare), Uniunea Salvați România, încalcă grav legea, (respectiv art.1.270 Cod Civil, privind folosirea ca pretext a unui context dramatic la nivel social pentru întreaga populație, iar economic doar pentru o parte a acesteia).
.
“…fiind singura mea sursa de venit, aflat in “carantina” in afara teritoriului țării, sunt in imposibilitatea de a-mi plăti la rândul meu chiria si facturile, si, in contextul “pandemiei globale”, am dificultăți in obținerea alimentelor sau a unui eventual tratament medical…
Deasemenea, am un copil minor de întreținut.
…sora mea, este in aceeași situație, fiind “izolata” in Italia, si mama a unei fetițe de 2 luni…”
.
Deci?
#help #donate #share #unlike #unfriend ?”, spune Bogdan Constantin Hoisescu, care, ulterior, a dezvăluit că e urmașul unui veteran de război a cărui casă a fost confiscată de comuniști.

Pai așa comunicam noi Dane?
(mesajul din imagini se afla pe birouasul de “telemunca” al lui Dan Barna de fix 2 săptămâni. Fără vreun răspuns…)
Nu mai bine răspundeai tu cu mânuțele tale (fără sa te prefaci ca tastezi) si evitai elegant toată tevatura?
Tu nu vezi ca cine ți-a scris comunicatul de presa vă face si mai rău de ras?
Nu vezi oare ca prin comunicatul emis va dați de gol strategia murdară pe care ați aplicat-o, sa-nteleg bine, nu doar cu noi?
Cum sa-mi trimiți tu mie, încălcând atât legea dar si contractul semnat (adică ai depășit termenul prevazut si nu ai certificat eliberat de autorități), o “notificare de forța majoră”, prin care îmi aduci la cunoștiință (cu întârziere) de “SUSPENDAREA obligațiilor de plata” (dar totusi folosești imobilul) si totodată ma ameninți cu denunțarea contractului?
Cum de mai si recunoști ca in paralel ai încercat sa-ți reduci chiria cu 50% si pentru ca n-ai reușit, ești “blocat” si nu poți face plățile?
Cum poți tu ditamai partidul, sa încerci măcar sa creezi un conflict între frate si soră, crezând ca astfel o sa scapi cu basmaua curată? Așa faceți voi politica? 🤮
Așa sa faci Dane cu copiii copiilor tai, nu cu urmașii unui veteran de război in casa căruia stai!!! Comuniștii ne-au confiscat casa din 1945 pana in 2006. Voi ați început in Aprilie 2020… bravo!

Pentru cei ce nu înțeleg:
USR a emis un comuni(că)cat de presa care miroase urat pana aici in străinătate.
Prin acesta, usr nu face altceva decât sa își dezvăluie jocul murdar, calicia, si strategia de tip “dezbina si cucerește” pe care le aplica, nu in politic, ci in fata unor familii cu copii de întreținut…
Eu nu fac politică, dar astfel de oameni nu cred ca au nimic de a face cu sloganul “Salvați România!”

Pentru cei peste 70 de “prieteni” simpatizanți USR:
Va avertizez! Scoateți-va degetul mare (like-ul 👍) din fundul acestui partid urat mirositor, sau va dau “unfriend” si va prezint degetul meu mijlociu! 🖕”, a scris Hoisescu, într-o altă postare.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „vodafone 07:06 36 % Dan USR yesterday 21:09 criza... cum puteți Dvs empatiza individual in condițiile in va primiți in continuare salariul?) Va reamintesc faptul in 25.05.2018 am incheiat un act act adițional prin care, odată cu anexarea demisolului am făcut reducere de luna de chiria inițial negociata acceptata (însumând pana astăzi suma de 12000eur) In spiritul aceleiași bune credințe, si pentru evita un nedorit juridic (care dauna USR), găsim ca singura soluție acceptabila pt reducerea de 50% a chirie cele 2 luni este posibila doar in condițiile reeșalonării”

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „vodafone 07:07 36 % Dan Barna USR yesterday 21:09 in condițiile reeșalonării acesteia pe parcursul lunilor rămase pana terminarea contractului. In speranța ca veți găsi înțelegere fața de aceasta abordare amiabila de reconciliere si in vederea unei bune colaborări viitor, așteptăm răspunsul Dvs. Cu stima, Bogdan Hoisescu 17:23 Thu, 7 May Buna ziua, așteptăm acordul Dvs de principiu, pentru a ne putea primi plata mai curând. (Personal am primit deja a2a la apartamentul unde locuiesc) Mulțumesc de înțelegere”

Reacția USR

USR a transmis că în privinţa sediului din Şoseaua Aviatorilor nr. 9 există de aproape două luni o notificare de forţă majoră, aşa cum au fost formulate notificări pentru mai multe sedii USR din Bucureşti şi din ţară, ca urmare a implementării prevederilor ordonanţelor militare şi a imposibilităţii de a folosi aceste sedii pe o perioadă lungă.

„Scopul notificărilor a fost acela de a oferi proprietarilor, inclusiv cei din Şoseaua Aviatorilor nr. 9, posibilitatea de a opta pentru rezilierea contractului. Simultan cu trimiterea notificărilor, au fost purtate discuţii cu proprietarii şi cu avocaţii acestora pentru explicarea unei situaţii pentru care niciuna din părţi nu este responsabilă.
Doi dintre cei patru proprietari au fost de acord să continue contractul cu o reducere a chiriei pe perioada stării de urgenţă. Ceilalţi doi proprietari nu doresc nici reducerea chiriei, nici rezilierea contractului, ci plata integrală a chiriei, alegând să ignore situaţia invocată şi prevăzută expres în contract”, a comunicat USR la solicitarea News.ro.

Uniunea Salvaţi România susţine că este prinsă la mijloc între proprietari cu privire la ceea ce trebuie să se întâmple cu contractul respectiv.
„Menţionăm că, la încheierea contractului, USR a plătit o garanţie care acoperă valoric chiria pe mai multe luni, iar în cazul rezilierii, suma trebuie returnată. USR respectă legea şi îşi preţuieşte partenerii şi, întotdeauna, îşi va onora partea care îi aparţine din orice contract la care este parte”, a mai precizat USR.

Vezi și

EXCLUSIV Haos în Guvern! Greșeală după greșeală în ultimele zile

Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

Foto. Cine e doctorul de la Spitalul Universitar care a murit aseară, din cauza infectării cu coronavirus! ‘Se lupta de 6 săptămâni’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare