sursa foto:  national.ro

Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

Luni, 18 mai, premierul României, Ludovic Orban, a făcut o numire controversată.

Orban a instalat-o, pentru șase luni, în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene pe Cecilia Văduva.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Cecilia Văduva, consilier, clasa I, grad profesional superior la Direcția generală programe europene infrastructură mare, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene, pentru o perioadă de 6 luni.”, se precizează în Decizia publicată în Monitorul Oficial.

Presa locală scrie că Văduva e o „frizeriță din Vâlcea”.

Posesoarea unor saloane de înfrumusețare, Cecilia Văduva se supără când e făcută în public frizeriță sau coafeză. Susține că ea nu a practicat meseria, ci doar a predat-o altora”, scrie Gazeta Vâlceană.

Recent, prim-ministrul Orban a făcut o adevărată reformă în Sănătate, instalând un chelner și un patron de pompe funebre la conducerea a două spitale din România.

Vezi și

Foto. Cine e doctorul de la Spitalul Universitar care a murit aseară, din cauza infectării cu coronavirus! ‘Se lupta de 6 săptămâni’

Lovitură! Cum a fost recompensat cu 10 milioane de euro denunțătorul fostului ministru Sorina Pintea

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă: ‘Executat’ în timp ce era pe patul de spital, suspectat de coronavirus! ‘Am vorbit cu domnul Berbeceanu, sigur a ajuns la domnul Vela’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare