sursa foto:  Facebook

Jurnalistul Adelin Petrișor, atenționat după ce a dezvăluit problemele din TVR: Nu m-ar mira să mă bage repede-repede într-o procedură disciplinară

Cunoscutul jurnalist Adelin Petrișor spune, pe pagina de socializare, că a fost atenționat de conducerea TVR, după ce a dezvăluit probleme din interiorul Televiziunii Române.

În dimineața aceasta, eu și alți câțiva din conducerea TVR am primit un email de la președintele instituției. Din câte am înțeles – e posibil să nu pot cuprinde, sunt doar un reporter de teren – cea mai mare problemă e că eu am ieșit public pe Facebook, nu că într-o instituție cu 2200 de angajați și vreo 200 de colaboratori nu se găsesc înlocuitori pentru 2 reporteri bolnavi de #COVID19. Doamna președinte a subliniat că nu e prima oară când fac asta și că postarea mea a atras comentarii jignitoare la adresa unor colegi și chiar a instituției. După cum sună reproșurile din email, nu m-ar mira să mă bage repede-repede într-o procedură disciplinară pentru că “prejudiciez imaginea TVR”. Cred că trebuie să o las mai ușor cu știrile făcute prin spitalele #COVID și să încep să caut un avocat bun…Oricum, mai povestim. #paradoxuriDinTeleviziuneaPublica”, scrie, pe Facebook, Adelin Petrișor.

Postarea care i-a adus probleme:

După vreo 7 luni de program de teren în pandemie, 2 reporteri ai Știrilor TVR au #COVID19. Din câte știu, oamenii iau tratament, dar sunt acasă, nu la spital. Încă de la început, noi lucrăm împărțiți în două ture, doar câte 4 reporteri de teren pe fiecare tură, foarte puțini în comparație cu orice redacție din România. Acum, în loc să-i înlocuiască pe cei 2 pe o perioadă de 2-3 săptămâni cu oameni din redacție sau din alte departamente ale TVR, șefii au preferat să ne amestece pe noi cei rămași și să ne pună într-un program haotic. Gata, s-a dus ideea că turele nu se pot întâlni la muncă. Am vorbit cu producătorul general, cu șefa Știrilor și cu Președintele TVR. Le-am explicat că suntem obosiți, stresați și că programul de până acum ar fi fost cel mai bun pentru această perioadă complicată. Toți au zis că ne înțeleg, că nu au alte soluții și fiecare a arătat cu degetul spre altcineva. Le-am spus și eu că mi se pare o rușine imensă că o televiziune cu 2200 de angajați nu poate găsi înlocuitori pe termen scurt pentru 2 reporteri bolnavi. Poate nu ar trebui să mă mir chiar așa de tare. Dacă stau să mă gândesc bine, la Știri numărul producătorilor, editorilor și prezentatorilor cred că e cel puțin dublu față de cel al reporterilor. TVR, armata cu 1000 de generali și o singură ordonanță… #paradoxuriDinTeleviziuneaPublica”.

Vezi și

Un fost șef SPP, îndemn pentru români: ‘Să-i alungăm pe lași, veniți la Parascheva, veniți cu toți la Iași!’

EXCLUSIV A apărut primul ‘Baron’ USR! E scandal în partidul condus de Barna (surse)

Mare atenție! Riscați să rămânți fără acest tip de pensie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare