sursa foto:  universul.net

EXCLUSIV A apărut primul ‘Baron’ USR! E scandal în partidul condus de Barna (surse)

Scandal uriaș în partidul condus de Dan Barna! Ar fi apărut primul „BARON” USR. Dacă Uniunea Salvați România ne-a demonstrat la alegerile locale că traseismul nu este interzis în USR, iată că, potrivit surselor Bugetul.ro, metehnele politicienilor vechi încep să-i acapareze și pe cei din noul val. 

Bugetul.ro vă prezintă astăzi cazul „primului baron USR”, după cum îl numesc sursele noastre. Cel arătat cu degetul de sursele Bugetul.ro este deputatul Adrian Claudiu Prisnel, care ar fi băgat peste 50 de oameni în partid pentru a-l ajuta să câștige alegerile din USR Dolj și să fie desemnat din nou candidat din partea formațiunii pentru alegerile parlamentare programate în decembrie.

Vezi și SURSE Lovitură pentru bugetari! Guvernul Orban ar pregăti tăieri de salarii

Cum și-ar fi făcut Prisnel cărțile, conform surselor Bugetul.ro:

În data de 05.10.2020, deputatul Adrian Prisnel a băgat un grup de oameni, mai exact 56 de persoane. care să îl ajute la câștigarea alegerilor interne care trebuia să aibă loc pe data de 10.10.2020.

Practic, cele 56 de persoane trebuiau să voteze sâmbătă, 10 octombrie, pentru ca Prisnel să fie propus pe lista USR pentru parlamentare.

„Comisia tehnică USR-PLUS națională a decis și a înștiințat printr-un comunicat Biroul Județean Dolj și pe Adrian Prisnel, președintele acestei filiale, că cei 56 votați în de 05.10.2020 să nu fie înscriși în biroul electoral și să nu aibă drept de vot deoarece pot influența și pot vicia soartă alegerilor interne”, spun sursele Bugetul.ro.

„Sâmbătă, când trebuiau aleși delegații care să reprezinte Craiova în alegerile pentru desemnarea candidaților USR la parlamentare, Adrian Prisnel și comisia tehnică locală numită de el au refuzat să ia act de această decizie. Refuzând decizia comisiei USR-PLUS de la național, for superior biroului județean Dolj, și ignorând actul de la București, registrul electoral intern nu a putut fi stabilit și alegerile au fost boicotate și anulate în mod voit”, au mai declarat sursele Bugetul.ro.

Adrian Prisnel trece peste deciziile forurilor superioare prin abuz, interzicând sutelor de membri USR-PLUS să își exprime votul în mod democrat cu privire la desemnarea parlamentărilor.
Prin urmare Adrian Prisnel se autoproclamă deputat, așteptând doar votul delegaților din rural și călcând în picioare democrația membrilor USR Craiova, care nu au fost lăsați să își exprime opinia prin vot și preferința pentru candidații USR la parlamentare.

Deși liderii de la București au promovat alegerile meritocratice interne, deputatul de Dolj se opune deciziilor liderilor de la București. Așadar, din câte se vede, a deraiat de la linia partidului, neascultând deciziile liderilor și călcând în picioare sutele de membri USR Dolj”, spun revoltate sursele Bugetul.ro.

Potrivit surselor noastre, oamenii lui Prisnel au blocat alegerile ce ar fi trebuit să aibă loc ieri.

Au ocupat sediul USR, unde trebuiau să aibă loc alegerile, blocând toți membrii să își exprime dreptul la vot”, acuză sursele Bugetul.ro.

Scandalul nu s-a oprit sâmbătă și a continuat și azi

La ora 10:00, ni se transmitea că USR Dolj își alege parlamentarii fără delegați de Craiova. Nimeni din Comisiile tehnice/electorale nu era prezent. Totoodată, nu exista cvorum de 50%+1 delegați.

Adrian Prisnel organizează singur alegerile”, acuză sursele Bugetul.ro.

Mai mult, pe grupuri, delegații din județ erau rugați să boicoteze alegerile „fără legitimitate”.

Se cere intervenția lui Barna

La ora 13:00, din cauza certurilor intense, s-a anulat tot și se așteaptă o decizie de la București.

Așadar, s-a cerut intervenția președintelui USR, Dan Barna, care ar trebui să facă lumină în acest caz.

Vezi și

Mare atenție! Riscați să rămânți fără acest tip de pensie

Veste bună pentru mii de români! Veți beneficia de noi condiții de muncă

Curtea de Conturi intervine în scandalul momentului și trimite dosarul la DNA. Raed Arafat, Cornelia Nagy și generalul Dan Paul Iamandi sunt menționați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare