sursa foto:  b1.ro

Kelemen Hunor s-a învățat la trai bun: Își dorește ca actuala coaliție să guverneze timp de 10 ani România

Liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat că îşi doreşte o continuitate pentru ”o coaliţie, pentru un guvern, pentru că acolo se poate arăta într-adevăr, pe un termen de opt ani, 10 ani, termen lung, nu pe bucăţi”, el adăugând că este exclusă posibilitatea ca parlamentarii UDMR să susţină vreo moţiune de cenzură în următorii patru ani.

„Eu, când am început negocierile, discuţiile, în prima zi am spus colegilor mei că am venit să discutăm despre această Coaliţie, programul de guvernare, cu gândul de a face o treabă de patru ani de zile, un ciclu electoral. Eu aş dori să avem opt ani de zile, să existe o continuitate pentru o coaliţie, pentru un guvern, pentru că acolo se poate arăta într-adevăr, pe un termen de opt ani, 10 ani, termen lung, nu pe bucăţi. Vă daţi seama, noi am avut din 2012, 11 guverne. Deci în opt ani, 11 guverne. Ce poţi să faci? Aproape nimic. Eu zic că patru ani, dacă suntem responsabili şi dacă vrem să facem un lucru bun, atunci patru ani trebuie să stăm. Altfel, va fi dezastruos pentru fiecare, dar mai ales pentru România. Astăzi, eu, aici, nu fac speculaţii, eu ştiu un singur lucru: avem o coaliţie stabilă, avem un guvern stabil cu un proiect politic votat in Parlament şi trebuie să mergem înainte”, a afirmat, duminică, Kelemen, la Prima TV.

Potrivit lui Kelemen, „dacă treaba merge sincer, coerent, corect şi explicăm şi deciziile grele, atunci nu are cum să nu fie bine pentru toţi”.

Vicepremierul a exclus posibilitatea ca UDMR să susţină vreo moţiune de cenzură cât timp se află în coaliţie.

„Nici nu se pune problema. Cât suntem în Coaliţie, nu votăm nicio moţiune de cenzură, nu am votat niciodată, deci nu se pune problema. Noi ne-am pregătit, am pregătit planurile pentru patru ani de zile”, a mai subliniat Kelemen Hunor, informează agerpres.ro

Citește și: 

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

După Irina Alexe, Lucian Bode mai aduce un pensionar special la șefia Ministerul de Interne! Pe filieră PNL, un fost comisar-șef de la Pașapoarte ajunge secretar MAI!

EXCLUSIV Meritocrație marca PNL! Un vânzător de produse din aloe, șef la Apele Române!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare