sursa foto:  digi24.ro

Lansarea de carte a președintelui este sabotată de PSD! Mișcarea neașteptată a partidului

Domeniul site-ului tuestieu.ro a fost înregistrat, luni, de către PSD, în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cărții EU.RO, ce urmează să fie disponibilă pe 17 aprilie. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cărții sale, pe Facebook, cu mesajul ”Tu Ești EU.RO”, scrie Mediafax.

Potrivit Registrului de domenii ROTLD, domeniul tuestieu.ro a fost înregistrat de Partidul Social Democrat, cu sediul pe bulevardul Kiseleff, nr. 10, București. Termenul de expirare a domeniului înregistrat de PSD este 07.04.2022.

Klaus Iohannis, președintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul „EU.RO – un dialog deschis despre Europa” fiind anunţat de Editura Curtea Veche, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Volumul este prezentat ca un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

„EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” este, potrivit editorilor, „o invitație la dezbatere, la analiză şi cunoaştere, astfel încât să le ofere cititorilor informații de care au nevoie pentru a deveni cetăţeni europeni implicaţi, alături de instrumente care să le contureze o poziţie articulată faţă de Uniune şi faţă de viitorul ei”.

Cartea prezintă ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar. Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8 – 16 aprilie.

Preţul noului volum semnat de Klaus Iohannis este de 59 de lei.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele „Pas cu pas” (2014) și „Primul pas” (2015)

 

Vezi și:

Vești mari! Mii de români vor beneficia de noi categorii de concedii

Vești proaste! Pensionarii nu vor mai putea cumula mai multe tipuri de pensii

Vești mari! Camerele video ale șoferilor ar putea fi folosite de poliție pentru amenzi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare