sursa foto:  radardemedia.ro

Lasă televiziunea pentru Poliția Română: Ce vedetă Kanal D ar fi luat această decizie

Una dintre cele mai importante figuri de la Kanal D ar putea părăsi televiziunea pentru Poliția Română. Este vorba despre cel mai important prezentator de știri al postului. Se pare că acesta urmează să ia o pauză de la pupitrul stirilor pentru a se înrola în poliție.

Apropiații realizatorului Christian Sabbagh au declarat pentru evz.ro, că mai mulți reprezentanți din structurile de conducere ai MI au vizitat vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30, sediul Kanal D. pentru a discuta despre o posibilă delegare a jurnalistului la Minister.

„Va fi imaginea Poliţiei Române şi se va ocupa îndeaproape de relaţia cu mass-media. Faptul că a trăit o bună perioadă de timp printre poliţişti, pe vremea când realiza emisiunea „112 – Poliţia în acţiune”, dar şi faptul că mare parte din activitatea lui în presă a fost dedicată prezentării unei imagini cât mai conforme cu realitatea a oamenilor legii au cântărit greu în balanţă pentru oamenii din fruntea MI atunci când au luat decizia de a-l coopta în echipă”, au mărturisit sursele noastre.

Contactat telefonic, Christian nu a confirmat, dar nici infirmat vestea. S-a mulţumit doar să spună că, „o astfel de solicitare venită din partea Ministerului de Interne nu poate decât să mă onoreze”, a declarat celebrul realizator TV.

Vezi și Toate persoanele cu mașini mai vechi de 12 ani sunt vizate: Ce ar putea primi dacă renunță la ele

ÎNVIE o fabrică din România! Un GIGANT cu o istorie de peste 350 de ani a făcut ANUNȚUL

Cu ce s-a ALES fostul judecător Geanina Terceanu, după divorțul de soțul său – AVEREA fostului magistrat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare