sursa foto:  Facebook

Leo Messi, în centrul unui scandal uriaș! Guvernul din Hong Kong anunță măsuri dure împotriva organizatorilor amicalului în care argentinianul a fost doar rezervă

Duminică, 4 februarie 2024, Inter Miami a jucat un meci amical împotriva echipei Hong Kong All-Stars. Pentru a-l vedea la lucru pe Leo Messi, zeci de mii de oameni au luat cu asalt arena pe care s-a disputat partida. Spre dezamăgirea fanilor, starul argentinian a rămas însă pe banca de rezerve. Revoltați de acest lucru, cei din Guvernul Hong Kong-ului au anunțat măsuri dure împotriva organizatorilor meciului. 

Inter Miami, echipa starului argentinian Leo Messi, se află în pauză competițională și are programate în această perioadă mai multe meciuri amicale. Duminică, formația din Florida a disputat o partidă de pregătire în compania echipei Hong Kong All-Stars.

(CITEȘTE ȘI: Mbappe, salariu de 100 de milioane de euro sau nimic! Cerințe uluitoare pentru a semna cu Real Madrid)

Guvernul din Hong Kong nu a rămas indiferent după amicalul în care Messi nu a jucat deloc

Nu mai puțin de 40.000 de fani au luat cu asalt arena pe care s-a disputat partida, majoritatea dorind să-l vadă jucând pe Leo Messi. Spre dezamăgirea acestora, starul argentinian nu a fost folosit deloc, el rămânând pe banca de rezerve pe tot parcursul meciului. Revoltați de acest lucru, spre finalul partidei, fanii prezenți pe stadion au început să huiduie la unison. Acest lucru nu a părut să-l fi afectat pe Messi, care a afișat o atitudine extrem de relaxată pe banca de rezerve a echipei sale.

Incidentul nu a rămas însă fără ecou. Mai exact, Guvernul din Hong Kong a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că va lua măsuri împotriva organizatorilor acestei partide amicale, în care Leo Messi nu a jucat deloc.

„Referitor la explicațiile cerute de presă cu referire la meciul dintre Hong Kong All-Stars și Inter Miami, un purtător de cuvânt al Guvernului a oferit următorul răspuns:

(…) Legat de faptul că Messi nu a jucat astăzi, Guvernul, alături de toți fanii fotbalului, sunt extrem de dezamăgiți de modul în care organizatorii au aranjat evenimentul. Aceștia le datorează o explicație tuturor fanilor fotbalului.

Comitetul pentru Evenimente Sportive Majore va lua măsuri împotriva organizatorilor în concordanță cu termenii și condițiile, inclusiv reducerea fondurilor ca urmare a faptului că Messi nu a jucat”, se arată în comunicatul Guvernului din Hong Kong.

Ce urmează pentru echipa lui Messi

Până la debutul noului sezon de MLS, care va avea loc pe data de 22 februarie, Inter Miami va mai disputa încă două partide amicale. Echipa lui Leo Messi va juca împotriva echipelor Vissel Kobe şi Newells Old Boys.

De curând, Inter Miami a mai produs fanilor săi o dezamăgire neașteptată. Echipa din Florida a fost învinsă tot într-o partidă amicală, de Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, cu scorul de 6-0. Inter Miami pare să traverseze o perioadă deloc bună, ultimele rezultatele obținute fiind total dezamăgitoare. Echipa lui Messi a făcut egal cu El Salvador, scor 0-0 şi a pierdut cu FC Dallas şi Al Hilal.

(NU RATA: Andreea Bălan câștigă la o nuntă cât un român într-un an de muncă. Ce avere are iubita lui Victor Cornea)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare