sursa foto:  sibiu100.ro

Lia Olguța Vasilescu a făcut anunțul! Vrea recesământ în 2019

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat  miercuri, că va trebui să organizat un recensământ al locuitorilor din România în anul 2019.

„Din punctul meu de vedere nu cred că mai suntem peste 20 de milioane de locuitori în România și am văzut acest lucru la referendumul pe care l-am avut pentru familie. Vreau să vă spun că sunt unul dintre parlamentarii care a fost în județul pe care îl reprezintă în Parlament în foarte multe localități. Nu mai sunt oameni din punct de vedere fizic în case.Ei sunt plecați în străinătate. Știți foarte bine că au reședința în exterior și cred că ar trebui făcut un recensământ în anul 2019. Asta nu înseamnă că le ia cineva calitatea de român. Trebuie să știm cu toții câți mai suntem în România”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu, în Parlament.

Fostul ministru al Muncii a susținut că ar trebui organizat un recensământ și pentru numărul de angajați din România, informează stiripesurse.ro

„Trebuie să știm la ora actuală câți angajați sunt pentru că INS dă 4,9 milioane de angajați. Eu vă spun că sunt 6.3 milioane de contracte plus funcționari publici, armată, servicii secrete și așa mai departe. Numărul este mult mai mare”, a adăugat Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă un recensământ pentru a afla numărul de locuitori din România va avea efecte, Olguța Vasilescu a răspuns: „ Sigur că va avea efect. Va avea efecte peste tot. Și la reducerea numărului de parlamentari, la reducerea numărului de europarlamentari, dar asta nu înseamnă că din 10 în 10 ani nu trebuie să avem un recensământ ca să știm cu toții pe ce date lucrăm”

Vezi și

SURSE Motivul real al dezertărilor din PSD! Blatul făcut de Liviu Dragnea

Imagini în premieră! Cum arată vila ‘Umbrei’ lui Klaus Iohannis – Aceasta este locuința prădată de hoți de 1 Decembrie

Atenție! Sunt vizați acești pensionari. Ce document trebuie să trimiteți și de ce

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare