sursa foto:  libertatea.ro

Imagini în premieră! Cum arată vila ‘Umbrei’ lui Klaus Iohannis – Aceasta este locuința prădată de hoți de 1 Decembrie

Lovitură pentru Delia Dinu, consilierul președintelui Klaus Iohannis! Vila acesteia din Domnești a fost prădată de hoți chiar de Ziua Națională a României, în timp ce Dinu l-a însoțit pe șeful statului la paradele de la București și Alba Iulia.

România TV a prezentat, luni, imagini în exclusivitate cu vila consilierului prezidențial de la Departamentul Protocol al președintelui Iohannis.

Un vecin al Deliei Dinu a declarat, pentru România TV, că hoții ar fi intrat prin spate în curtea locuinței și că aceștia ar fi căutat documente secrete.

În lun august, Bugetul.ro vă oferea detalii despre salariul „Umbrei” lui Klaus Iohannis. Anul trecut, ea a încasat 145.285 de lei, adică are un salariu de aproximativ 12.107 lei pe lună.

Dinu deține două case de locuit, una achiziționată în anul 2008, de 238 mp, în județul Ilfov, și alta în Sibiu, de 160 mp, dobândită prin moștenire, în anul 2016.

Consilierul prezidențial este proprietarul și a două terenuri aferente construcțiilor. Potrivit declarației de avere, Delia Dinu are două mașini o Honda, fabricată în 2015, și un BMW 316, fabricat în 1995.

În anul 2008, ea a contractat de la BCR un credit de 74.000 de euro, scadent la 2034.

Vezi și

Cine i-a deschis calea lui Klaus Iohannis la parada militară de 1 Decembrie de la Alba și ce salariu are

Lovitură devastatoare pentru Elena Udrea și Alina Bica! Anunț dezastruos

Bomba a fost detonată! Cine o va înlocui pe Carmen Dan la Interne

Sursa foto: captură România TV

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare