sursa foto:  libertatea.ro

Lovitură devastatoare pentru Elena Udrea și Alina Bica! Anunț dezastruos

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Bica, primesc o lovitură devastatoare.

Astăzi se împlinesc două luni de când cele două românce au fost arestate preventiv pentru 60 de zile. Din acest motiv, procurorii din Costa Rica au solicitat extinderea măsurii de arestare preventivă, scrie presa din Costa Rica, consultată de Bugetul.ro.

„Această extindere se prelungește până la finalizarea procesului. Însă, dacă va fi necesar, instituția noastră ar putea solicita prelungirea măsurii până când se va încheia procedura de extrădare către România”, au afirmat reprezentanți ai Ministerului Public din Costa Rica, conform ameliarueda.com.

La 3 octombrie anul acesta, Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate de către autoritățile costaricane. Reținerea celor două femei a picat ca un trăsnet, dat fiind că Udrea și Bica erau de ceva timp în țara central-americană și nimeni nu le-a deranjat în această perioadă.

Mai mult, la acea vreme, surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că arestarea ar fi fost comandată.

Vezi și Bomba a fost detonată! Cine o va înlocui pe Carmen Dan la Interne

Cine i-a deschis calea lui Klaus Iohannis la parada militară de 1 Decembrie de la Alba și ce salariu are

Vizită-fulger în Costa Rica! Cine e afacerista care s-a dus la Elena Udrea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare