sursa foto:  fortalegii.ro

Lia Olguța Vasilescu a răbufnit: Că doar voi nu furați! Sunteți anti-corupți, nu?

Fostul ministru PSD, Lia Olguța Vasilescu, a atacat Guvernul Orban.

Lia Olguța Vasilescu îi cere premierului să intervină pentru a plafona prețurile.

„Trec peste faptul că voi, PNL-iștii, sunteți cei care certați guvernul PSD de câte ori prețul vreunui produs creștea cu 10 bani și prezentați asta că și cum vine apocalipsa, deși știați că guvernul nu poate interveni în piață liberă…

De asta și are lumea așteptări de la voi, pentru că ați dat mereu vina pe guvern când creșteau prețurile și nu creșteau că acum, când e specula în toată regulă… Dar, îți amintesc, domnule Orban, că e instituită STAREA DE URGENȚă. Asta inseamna că POȚI plafona prețurile! Doar să vrei… Eu ți-aș da și alte idei, dar nu cred că accepți să te cerți cu speculanții, asta dacă nu ai aflat deja ce fac ITALIA și SUA.

În Italia, după ce prețurile au crescut nejustificat, guvernul a trimis Garda financiară peste firmele unde a apărut fenomenul de specula. Și decât să ia amenzi și să li se ia la puricat toată activitatea, patronii au revenit la sentimente mai bune față de populație.

În SUA, dacă ai luat un produs de 10 dolari, al doilea produs identic costă 100, în același magazin. De ce? Că să nu mai vină vreunul și să ia tot spirtul, dezinfectantii, măștile și ce mai e acum în căutare și să le vândă apoi la stat sau la populație cu prețuri de 10 mai mari. Cam cum ați pățit voi la Giurgiu… Că doar voi nu furați! Sunteți anti-corupți, nu?”, a arătat Lia Olguța Vasilescu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vezi și

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Avertisment fără precedent: Un caz de coronavirus poate fi responsabil pentru infectarea altor 59.000 de persoane

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare