sursa foto:  gandul.ro

Lider PNL, atac devastator: ‘Numele tău, PSD, este iresponsabilitate. Aruncați România pe marginea prăpastiei’

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat că PNL va ataca la CCR  proiectul de lege privind rectificarea bugetară și i-a acuzat pe social-democrați că dau dovadă de iresponsabilitate.

 

„Sunt consternat că înainte de alegerile locale aţi luat această decizie care aruncă în aer România. Numele tău, PSD, este iresponsabilitate. Doriţi să transformaţi România în Grecia. Este un demers politic iresponsabil, nu ţine cont că România este în pandemie, că am avut cheltuieli enorme în pandemie având în vedere că aţi lăsat depozite de materiale zero. Aruncaţi România pe marginea prăpastiei”, a transmis Florin Roman social-democraţilor.

 

 

El a susținut că parlamentarilor PSD nu le pasă de România.

 

 

„Aţi demonstrat că nu vă pasă de România, de oameni (…). Regret că raţiunea nu a învins. Mă aşteptam de la Ponta care a fost premier să înţeleagă (…). Regret că PSD a luat decizia de a pârjoli ţara”, a mai spus Roman.

Liderul deputaţilor liberali a anunţat că PNL va ataca la CCR aceste proiecte care includ amendamentele PSD.

„Vom ataca la CCR aceste proiecte şi vom face tot ce ţine de noi pentru a scăpa ţara de PSD. Duminică românii vor vota PNL pentru a scăpa de PSD”, a mai spus Roman.

PNL a cerut, marţi, retrimiterea proiectului privind rectificarea bugetară la comisiile de resort pentru refacerea raportului, cu termen de redepunere în 30 de zile, dar plenul reunit a respins propunerea cu 225 de voturi „împotrivă”, 175 „pentru” şi 6 abţineri.

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare