sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

LIDL confirmă mutarea fără precedent dezvăluită de Bugetul.ro: S-a întâmplat în circa 70 de magazine

Gigantul LIDL România a confirmat mutarea fără precedent anunțată, în exclusivitate, de Bugetul.ro.

S-a întâmplat în aproximativ 70 de magazine. Bugetul.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că gigantul LIDL a luat o măsură fără precedent, din cauza coronavirusului, începând de vineri, 13 martie 2020.

LIDL a restricționat accesul clienților în magazin. Vineri, la unitatea LIDL din Șoseaua Pantelimon, la intrare, paznicii le spun STOP clienților și îi poftesc să aștepte câteva minute, până se mai eliberează magazinul, scriam vineri, 13 martie.

Vezi și EXCLUSIV Situație fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Gigantul LIDL le spune stop clienților

Ulterior, LIDL România a reacționat la articolul Bugetul.ro. Colosul ne-a precizat că măsura a fost dispusă în circa 70 dintre magazinele sale.

Sănătatea angajaților și clienților noștri este prioritară pentru noi.

Din dorința de a le proteja sănătatea, am luat o serie de măsuri care să limiteze aglomerația pentru a preveni răspândirea virusului COVID 19. Printre aceste măsuri se numără și limitarea numărului de clienți prezenți în același timp în anumite magazine Lidl. Astfel, în aproximativ 70 de magazine cu flux mare de clienți, din întreaga țară, accesul în magazin se face dirijat.

Urmărim în permanență evoluția răspândirii virusului COVID 19 și recomandările autorităților și reevaluăm aceste măsuri ori de câte ori este nevoie, astfel încât angajații și clienții noștri să fie în siguranță. Le recomandăm clienților noștri să păstreze o distanță de cel puțin un metru față de alte persoane atunci când aleg produsele de la raft sau așteaptă la intrarea în magazin, respectiv la casa de marcat.”, ne-a transmis LIDL.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare