sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

Update. LIDL reacționează la articolul Bugetul.ro! EXCLUSIV Situație fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Gigantul LIDL le spune stop clienților

Update. Gigantul LIDL a reacționat la articolul Bugetul.ro. 

„Sănătatea angajaților și clienților noștri este prioritară pentru noi.

Din dorința de a le proteja sănătatea, am luat o serie de măsuri care să limiteze aglomerația pentru a preveni răspândirea virusului COVID 19. Printre aceste măsuri se numără și limitarea numărului de clienți prezenți în același timp în anumite magazine Lidl. Astfel, în aproximativ 70 de magazine cu flux mare de clienți, din întreaga țară, accesul în magazin se face dirijat.

Urmărim în permanență evoluția răspândirii virusului COVID 19 și recomandările autorităților și reevaluăm aceste măsuri ori de câte ori este nevoie, astfel încât angajații și clienții noștri să fie în siguranță. Le recomandăm clienților noștri să păstreze o distanță de cel puțin un metru față de alte persoane atunci când aleg produsele de la raft sau așteaptă la intrarea în magazin, respectiv la casa de marcat.”, ne-a transmis LIDL.

Isteria provocată de răspândirea coronavirusului pune marile lanțuri de magazine în situații inedite. O unitate a gigantului LIDL oprește clienții la intrarea în magazin, pentru a evita supraaglomerarea. Astfel, paznicii sunt puși să-i blocheze pe clienți și să-i pună în așteptare până se mai eliberează magazinul de oameni, în cazul în care acesta este supraaglomerat. Conform surselor Bugetul.ro, această măsură a fost dispusă pentru toate unitățile LIDL, după ce secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a anunțat că adunările în spații închise, cu mai mult de 100 de oameni, sunt interzise.

Vineri, la unitatea LIDL din Șoseaua Pantelimon, la intrare, paznicii le spun STOP clienților și îi poftesc să aștepte câteva minute, până se mai eliberează magazinul.

E din cauza bolii ăsteia (n.r. – coronavirus)”, a precizat, pentru Bugetul.ro, un agent de pază al LIDL.

Indicațiile se dau prin telefon

Comunicarea se face prin telefon. După ce clienții achită la case și părăsesc magazinul, alți clienți au voie să pătrundă în unitate.

Îmi spun prin telefon. Mă sună și îmi zic ori să las oamenii să intri, ori să-i opresc”, ne-a mai spus angajatul LIDL.

În aceste zile, pe fondul răspândirii coronavirusului, românii iau cu asalt magazinele și golesc zilnic rafturile supermarketurilor.

Ca atare, Bugetul.ro face apel la calm și responsabilitate.

Vezi și

Dezordine în plină criză cauzată de coronavirus! Poliția a rămas fără săpun

Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

SURSE Ce medicamente li se administrează pacienților diagnosticați cu coronavirus, de la ‘Matei Balș’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare