sursa foto:  realitateaoltului.ro

Dezordine în plină criză cauzată de coronavirus! Poliția a rămas fără săpun

Cazurile de coronavirus din Capitală au crescut semnficativ în ultimele zile. Fostul adjunct al Poliție, Nelu Lupu, a transmis virusul la cel puțin 10 persoane, acestea fiind deja confirmate cu COVID-19.

În plină criză de coronavirus, Poliția Capitalei, una dintre structurile care ajută la gestionarea situației, aflată în subordinea minstrului Marcel Vela, nu mai are nici săpun. Dezvăluirea a fost făcută de publicația Național.

Vezi și EXCLUSIV Alertă în Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează în SRI

Situație absolut halucinantă și despre care tabelul de Repartizare pentru 12.03.2020 cu cele mai banale materiale anti-Covid spune totul despre cât de pregătită și mai ales dotată este DGPMB pentru lupta cu coronavirusul”, scrie sursa citată.

La Direcția Generală de Poliție a Muncipiului București lipsesc atât săpunul, cât și măștile.

Potrvit tabelului de repartizare din 12.03.2020, niciuna dintre secțiile din Capitală nu a primit vreo mască de protecție sau vreun săpun lichid antibacterian.

Doar Arestul Central și Seviciul Criminalistic au primit 3 bidoane, respectiv 5 bidoane de „Săpun lichid antibacterian 5l SELGROS”.

Deci, iată situația la zi, pe 12 martie. Pentru toate structurile aparținând DGMB , și anume : Secții 1-26, Sectoare 1-6, Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventivă inclusiv CRAP 1 și 2, CRAP 3-11, BCCOB, UTAI, BOS,SRPTB, Comanda DGPMB, Serviciul Cabinet, Serviciul Informare și Relații Publice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Ordine Publică, Serviciul Resurse Umane,Serviciul Control Intren, Serviciul Juridic, Serviciul Financiar, Biroul Psihologie, Biroul Relații Internaționale, Serviciul Omoruri, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Furturi de Autovehicule, Serviciul Arme,Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciul Operațional, Brigada de Poliție pentru Transportul Public, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Biroul Structură de Securitate, Serviciul de Poliție Canină, Serviciul de Logistică, Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, Serviciul Comunicații și Informatică, Serviciul Dispecerat, Serviciul Criminalistic și Brigada Rutieră. Iar dintre toate aceste structuri, după cum reiese din rubrica ” Săpun lichid antibacterian 5l SELGROS” a primit doar ”Beciul Domnesc” trei bidoane, și Serviciul Criminalistic 5 bidoane, barem să se spele ofițerii pe mâini după ce pun mâna pe morți sau alte probe delicte. Culmea este că nici măcar o secție de Poliție din București, din cele 26 nu a primit nici săpun de la SELGROS, dar nici măcar un mililitru de ”săpun lichid bacterian 5 litri”, ”săpun lichid bacterian 4 litri”, ”dezinfectant 5 litri”, ”săpun lichid dezinfectant 500 ml” sau măcar vreo mască!!! La fel ca și Brigada Rutieră de altfel, cea care trebuie să asigure escorta inclusiv a tuturor convoaielor de suspecți de COViD-19 pe teritoriul Capitalei! De altfel, după cum bine se poate observa din tabelul de repartizare, pe tot teritoriul Capitalei nu au fost împărțite nici măcar 100 de cutii cu măști! Ceea ce înseamnă cam o mască la 10 polițiști trimiși în stradă!”, notează sursa citată.

Vezi și Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

SURSE Ce medicamente li se administrează pacienților diagnosticați cu coronavirus, de la ‘Matei Balș’

EXCLUSIV Un profesor de la ASE, în carantintă la domiciliu, după ce s-a întors de la Roma! Reacția rectorului Nicolae Istudor

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare