sursa foto:  Inquam Photos/Alexandra Pandrea

Lista sporurilor pentru condiții de muncă vătămătoare primite de funcționarii publici din ANPC – Chiar și secretarul-dactilograf încasează acest tip de spor

Luni, 29 mai, v-am dezvăluit că funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) primesc sporuri pentru muncă în condiții periculoase sau vătămătoare. Aceste sporuri pornesc de la 361 de lei și ajung la 2.077 de lei. Marți, 30 mai, am scris că la ANSVSA se dau sporuri pentru condiții de muncă de peste 4.000 de lei.

Continuăm astăzi serialul început în această săptămână și vă prezentăm ce sporuri pentru „condiții de muncă vătămătoare” primesc funcționarii publici din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Potrivit documentelor consultate de Bugetul.ro, sporurile pentru condiții de muncă vătămătoare pornesc, la ANPC, de la 327 de lei și ajung la 1.863 de lei.

În luna martie 2023, secretarul general al ANPC a încasat cel mai gras spor pentru condiții vătămătoare acordat de instituție, anume 1.863 de lei, sumă care s-a adăugat la salariul brut de 13.973 de lei, așa cum se poate observa în documentele prezentate astăzi de Bugetul.ro.

Și secretarul-dactilograf primește spor pentru condiții de muncă vătămătoare

La polul opus se află secretarul-dactilograf treapta I al ANPC, care și acesta primește spor pentru condiții de muncă vătămătoare. În martie, pentru munca în „condiții vătămătoare”, secretarul-dactilograf al ANPC a încasat un spor de 327 de lei.

Directorul de cabinet și consilierii personali ai președintelui ANPC au încasat și ei sporuri pentru condiții de muncă vătămătoare. Astfel, în martie, directorul de cabinet a primit un spor de 1.027 de lei.

Directorul grad II are un spor pentru condiții de muncă vătămătoare de 1.790 de lei, în timp ce directorul general grad II primește un spor de 1.119 lei.

Unul dintre consilierii personali a beneficiat de un spor pentru condiții de muncă vătămătoare de 987 de lei. Un alt consilier personal, angajat la program de 4, a primit un spor pentru condiții de muncă vătămătoare de 585 de lei.

Îngrijitorii, șoferii și unul dintre curieri au beneficiat și ei de sporuri pentru condiții de muncă vătămătoare.

Veniturile încasate, în martie 2023, de angajații ANPC plătiți din fonduri publice

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare