Document. Sporuri pentru muncă în condiții periculoase la Casa de Pensii

Funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) primesc sporuri pentru muncă în condiții periculoase sau vătămătoare, potrivit unui document prezentat astăzi de Bugetul.ro. Aceste sporuri pornesc de la 361 de lei și ajung la 2.077 de lei.

Spre exemplu, un referent treapta 1A primește un spor pentru muncă în condiții periculoase în valoare de 361 de lei.

Secretarul general al Casei Naționale de Pensii încasează un spor de 2.077 de lei. Și directorul general al Direcţiei Generale Accidente de Muncă şi Boli Profesionale primește același spor pentru muncă în condiții periculoase sau vătămătoare: 2.077 de lei.

Șeful Casei de Pensii nu primește spor pentru muncă în condiții periculoase

Președintele Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), cu rang de secretar de stat, Daniel Baciu, a încasat, în luna martie a acestui an, un salariu brut în valoare de 16.640 de lei, se arată într-un document consultat de Bugetul.ro. Baciu nu primește spor pentru muncă în condiții periculoase.

În schimb, directorul de cabinet al șefului Casei de Pensii, care are un salariu brut de 8.885 de lei, încasează un spor pentru muncă în condiții periculoase în valoare de 1.228 de lei.

Consilierul președintelui Casei de Pensii a primit, în martie, un salariu brut de 9.425 de lei. La acest salariu s-a adăugat un spor pentru muncă în condiții periculoase de 1.300 de lei.

Sporuri pentru muncă în condiții periculoase sau vătămătoare primesc și șoferii – valoarea celui mai mic spor pentru muncă în condiții vătămătoare primit de un șofer treapta I a fost, în martie, de 595 de lei -, precum și magazionerii – 553 de lei.

Lista cu salariile brute și sporurile pentru muncă în condiții vătămătoare primite de funcționarii publici și personalul contractual de la Casa de Pensii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare