sursa foto:  gsp.ro

Liviu Dragnea a mărturisit! Cât dă pe o pereche de pantofi

Pe lângă declarațiile politice și economice,Liviu Dragnea, a vorbit luni după-amiază la Parlament,despre vestimentație. Acesta a făcut astfel de declarații în contextul în care jurnaliștilor li s-a pus cordon restrictiv pe holul sălii de plen, pe motiv că sunt prea curioși, chiar și despre prețul pantofilor pe care îi poartă.
Am înțeles că și pantofii vreți să știți… ce pantofi sunt, că sunt din bani publici. Cei mai ieftini: Otter. 200 și ceva, negri, tocul de 1,5 centimetri”, a spus Liviu Dragnea, fără să fie întrebat de acest detaliu.
Liviu Dragnea a vorbit și despre pantofii pe care îi purta în urma cu trei ani la un eveniment din Teleorman. Acesta a urcat pe scenă cu pantofii dezlipiți.

 

,,Se mai întâmplă. Când am ajuns pe scenă am văzut că erau dezlipiți. Aveam două variante, să rămân în ciorapi, ceea ce nu dădea foarte bine, sau să rămân așa”, a răspuns el, adăugând că după ce a plecat de la ICCJ a dus pantofii la cizmar, scrie digi24.ro.

Am mers foarte mult”, a glumit el. „Cred că dacă erau scumpi nu ajungeam în situația asta, erau social-democrați”, a mai spus liderul PSD.

Vezi și Detalii nespuse! Unde a lucrat, de fapt, Sandu Matei – protestatarul #Rezist căruia consilierul premierului i-a făcut publică fișa medicală

SURSE! Ruptură în PSD! Ce va face Liviu Dragnea – Nevoit să scoată artileria grea

EXCLUSIV! Acuze grave la adresa organizatorilor „Cerbului de Aur”! Zeci de persoane, în această situație!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare