sursa foto:  Facebook

Detalii nespuse! Unde a lucrat, de fapt, Sandu Matei – protestatarul #Rezist căruia consilierul premierului i-a făcut publică fișa medicală

Duminică, 2 septembrie, consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a făcut publică fișa medicală a lui Sandu „Sandy” Matei, unul dintre cei mai cunoscuți protestatari #Rezist.

Potrivit documentului prezentat de Vâlcov, „Sandy” suferă de tulburare de personalitate.

Astăzi, Bugetul.ro vă prezintă unde a lucrat Sandu Matei, înainte de a se pensiona pe caz de boală, la 32 de ani.

„Sandy” Matei are o vechime în câmpul muncii de doar 5 ani și jumătate. Născut la București, el s-a pensionat în anul 2006, pe când avea doar 32 de ani, pe caz de boală. Bolile de care acesta suferea în momentul în care a ieșit la pensie erau: astm sever, insuficiență respiratorie cronică, tahicardie, tulburare polimorfă de personalitate, predominant iritabil impulsivă, cu decompensare depresivo-reactivă.

Înainte de a ieși la pensie, acesta a lucrat la TMUCB – Trustul de Montaj Utilaj Chimic București, scriau jurnaliștii din România în anul 2017. Potrivit site-ului oficial, TMUCB-SA e o companie care execută proiecte la cheie. Datorită ariei largi și a numărului de 3200 de angajați compania e una din cele mai mari în domeniul chimic.
Compania este specializată în proiectarea, fabricarea, asamblarea și montajul utilajelor și echipamentelor tehnologice, a rezervoarelor de stocare pentru benzinării, a sistemelor de conducte, a structurilor metalice, etc.

Din 1958, TMUCB-SA a realizat în România și în străinătate lucrări complexe de montaj și instalări de utilaje și sisteme de conducte pentru industria chimică și petrochimică, metalurgică, a cimentului, celulozei și fabrici de hârtie, centrale termoelectrice și nucleare, fabrici de zahăr, fabrici de automobile, rezervoare, conducte de transport și distribuție pentru produse petrochimice, gaz, apă, abur, etc., activități de reparare și întreținere pentru cele sus menționate.

Postarea lui Vâlcov

„Ce avem noi aici?!

Lider #rezist, sandilāu cu acte-n regula.

#sandynebunu #antifacontraromaniei #RezistesteAntifa”, a scris Vâlcov într-o postare pe Facebook, unde a prezentat și o imagine cu fişa medicală în care se arată că, la vremea respectivă, Matei suferea de „tulburare polimorfă de personalitate”.

Conform legislației în vigoare, divulgarea informaţiilor medicale fără acordul pacientului este interzisă.

Vezi și SURSE! Ruptură în PSD! Ce va face Liviu Dragnea – Nevoit să scoată artileria grea

EXCLUSIV! Acuze grave la adresa organizatorilor „Cerbului de Aur”! Zeci de persoane, în această situație!

Intră în vigoare de astăzi! Ce mașini nu mai pot fi înmatriculate de la 1 septembrie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare