sursa foto:  gsp.ro

SURSE! Ruptură în PSD! Ce va face Liviu Dragnea – Nevoit să scoată artileria grea

După Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD, care a avut loc week-end-ul trecut, la Neptun, Liviu Dragnea a mai bifat o victorie în fața oponenților din interiorul Partidului Social Democrat.

Chiar dacă puterea sa s-a diminuat considerabil în ultima perioadă, acesta a reușit să se impună în CExN, după o strategie bine pusă la punct.

Potrivit surselor Bugetul.ro, de acum înainte va fi un război deschis între primarul Capitalei, Gabriela Firea, și Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, iar, pentru a gestiona situația, șeful PSD va fi nevoit să scoată artileria grea, la care a recurs și săptămâna trecută.

„După ce s-a întâmplat în CExN, între doamna Firea și doamna Dan va fi un război deschis, dar Liviu Dragnea ne-a demonstrat că poate gestiona astfel de situații. Rămâne de văzut ce va face”, au precizat, pentru Bugetul.ro, surse din interior.

Acestea ne-au mai spus că Dragnea a făcut o bună mutare strategică, înainte de CExN de la Neptun, prin faptul că s-a întâlnit cu vechii opozanți, cu Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, împăcându-se cu aceștia.

„El s-a descurcat foarte bine într-o situație extrem de dificilă, după cum ați văzut. Înainte de CExN, acesta s-a întâlnit cu vechii săi opozanți, cu domnul Tudose, cu domnul Grindeanu și i-a atras de partea sa. Probabil, le-a făcut mai multe promisiuni, nu știu să vă zic ce”, dezvăluire sursele noastre.

Amintim că, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, de sâmbătă, Gabriela Firea a solicitat demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru modul în care a gestionat protestul #Rezist Diaspora, din 10 august.

Demersul șefei Capitalei nu a avut câștig de cauză, în ședința Comitetului Executiv al PSD votându-se pentru susținerea lui Carmen Dan.

Vezi și EXCLUSIV! Acuze grave la adresa organizatorilor „Cerbului de Aur”! Zeci de persoane, în această situație!

Intră în vigoare de astăzi! Ce mașini nu mai pot fi înmatriculate de la 1 septembrie

Inedit! Unde lucrează soția ministrului Teodor Meleșcanu și ce venit are aceasta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare