sursa foto:  digi24.ro

Liviu Dragnea anunță o revoluție pe această piață: ‘Voi intra din ce în ce mai puțin’

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a făcut un anunț important duminică, în direct, la Televiziunea Română.

Șeful social-democrat susține că este „o încrengătură mafiotă a importurilor de legume şi fructe”, precizând că vor intra din ce în ce mai puține legume străine în România.

„La prima discuţie cu domnul Daea, i-am spus să nu fim şi noi ca alte guverne. I-am spus atunci ca într-o săptămână să-mi facă o listă cu toate problemele din agricultură. Avem poate cel mai bogat pământ din lume în România. Domnul Daea s-a speriat prima dată când i-am spus că trebuie refăcut sistemul de irigaţii. Era nevoie de un miliard de euro.

Sistemul de irigaţii poate să mărească producţia cu 30%, ceea ce înseamnă foarte mult pentru fermieri. E o încrengătură mafiotă a importurilor de legume şi fructe. (..) Bătălia cu reţeaua de importuri nu este uşoară. Legumele străine vor intra din ce în ce mai puţin în România”, a declarat Liviu Dragnea, la emisiunea „Viața Satului”, conform Știripesurse.ro.

Vezi și Atomica a fost lansată! Cine ar fi, de fapt, omul din spatele Vioricăi Dăncilă

Afacerea cu care Radu Mazăre a cucerit Madagascarul! Conexiunea cu un trib

Atenție! Se schimbă vârsta de pensionare, începând de azi! Milioane de români sunt vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare