sursa foto:  dcnews.ro

Atomica a fost lansată! Cine ar fi, de fapt, omul din spatele Vioricăi Dăncilă

O adevărată bombă atomică a fost lansată în spațiul public! Un jurnalist răstoarnă tot ce se știa până acum și susține că nu Darius Vâlcov ar fi, de fapt, „eminența cenușie” a Guvernului Dăncilă.

Cătălin Tache afirmă că Sevil Shhaideh ar fi adevăratul premier al României, dezvăluind că Viorica Dăncilă „nu mai mișcă nicio hârtie și nu mai face niciun pas” fără girul acesteia.

„Multora inca nu le vine sa creada ca Viorica Dancila chiar ar putea trece la ”next level” al jocului propriu de strategie privind obtinerea unei autonomii cat mai largi la Palatul Victoria. Si ca, dupa ce in ultima vreme si-a permis sa-l ignore pe influentul consilier economic Darius Valcov, cel vazut de cam toti liderii pesedisti drept ”creierul” actualei guvernari, premierului ii va da acum mana sa renunte cu totul la serviciile acestuia, dupa cum dezvaluiam cu doar cateva zile in urma. Dar uite ca ii da! Mai ales ca oricum Viorica Dancila nu are de ce sa se teama ca va fi vaduvita de sfaturile economice ale tot mai imbufnatului Darius Valcov, din moment ce o are in spate pe adevarata eminenta cenusie a Guvernului, Sevil Shhaideh.

Pentru ca, oricat s-ar agita rivalii politici din exteriorul sau chiar din interiorul partidului sa tulbure si mai tare apele de la varful PSD-ului , impaunandu-se cat sa se afle ca ei ar fi preluat de fapt controlul lui Dancila, realitatea de la Palatul Victoria este cu totul alta. Si anume ca Viorica Dancila nu mai misca nicio hartie si nu mai face niciun pas fara girul lui Sevil Shhaideh!”, scrie, în Național, Tache.

Vezi și Afacerea cu care Radu Mazăre a cucerit Madagascarul! Conexiunea cu un trib

Atenție! Se schimbă vârsta de pensionare, începând de azi! Milioane de români sunt vizați

Mare atenție! Se dau bani de la stat pentru persoanele care îndeplinesc această condiție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare