sursa foto:  flux24.ro

Lovitură de proporții pentru Liviu Dragnea! Acest magazin a fost închis – Familia liderului PSD a pierdut o sumă uriașă

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a primit o grea lovitură! Afacerile familiei nu merg așa cum ar trebui.

Ferma Salcia SA, patronată de Ștefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a pierdut în anul 2017 suma de 1,3 milioane de lei, după ce în anul precedent avusese un profit de 52.000 de lei, anunță Capital.

Mai mult, magazinele Salcia, aflate în proprietatea fiului lui Dragnea, au început să se închidă. Mai precis, Salcia Teleorman – situat în Dăbuleni, strada Victoriei, Dăbuleni, judeţul Dolj, a pus lacătul.

„Angajaţii magazinului au strâns tot, nu este nimic înăuntru, se văd nişte cabluri. Magazinul nu a funcţionat foarte mult”, au declarat localnicii din Dăbuleni, potrivit sursei citate.

Conform site-ului fermasalcia.ro, firma din judeţul Teleorman deţine 12 magazine proprii. Restrângerea activităţii vine după ce Ferma Salcia a anunţat pierderi de aproape 300.000 euro. Conform ultimelor cifre de la Finante, Ferma Salcia S.A. a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, în scădere de la 34,2 milioane de lei în anul 2016. Ferma de porci Salcia din judeţul Teleorman, care anul trecut era deţinută de Valentin Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, este una dintre societăţile implicate într-un dosar de evaziune fiscală. Procurorii DIICOT bănuiesc că fima ar fi înregistrat în contabilitate o factură fictivă, iar fiscul ar fi încasat astfel mai puţine taxe decât i s-ar fi cuvenit. Fostul şi actualul director al fermei au fost aduşi la Bucureşti pentru audieri. 200 de mii de euro ar fi valoarea trecută în contabilitate, iar anchetatorii trebuie să stabilească şi traseul banilor.

Vezi și Telefonul care sperie giganții Apple și Samsung! A fost listat deja în Europa

EXCLUSIV! Dezvăluire explozivă! Probleme mari pentru un greu din Poliție: Cum a fost scos din joc (SURSE)

Toţi şoferii trebuie să ştie asta! Ce lege se schimbă de luni

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare