sursa foto:  aktual24.ro

Un doctor face praf Guvernul! Lovitura de proporții pe care o primesc pensionarii, după ce pensiile le-au fost mărite

Dezvăluire neașteptată a unui medic de familie! Acesta face praf Guvernul și Coaliția aflată la Putere! Conform doctorului, pensionarii au primit o lovitură de proporții, după mărirea pensiilor.

Doctorul Valentin Pantea, din județul Bihor, susține, citând o colegă, că, după mărirea pensiilor, pensionarii care depășesc limita de 900 de lei, chiar și cu un leu, nu mai pot benefecia de compensarea cu 90% a medicamentelor.

„de la o colega, medic de familie (e bine sa stie pensionarii carora le-a crescut pensia peste 900 lei)
Care mama voastra cresteti pensiile dar nu le spuneti pensionarilor care v-au votat ca nu mai pot beneficia de compensarea de 90% daca depasesc cu 1 leu limita de 900 lei??!! De ce ne lasati, ma, pe noi, cei care intra in contact primul cu pacientul sa ii explicam asta?!

De ce trebuie, ma, scarbelor ordinare sa inghit eu toate insultele si nemultumirile pacientilor ca v-ati gindit voi, niste paraziti, sa -i mintiti ca le cresteti caliatatea vietii cu 5 lei, dar vor plati ,de fapt mai mult pentru medicamente?! de ce eu, medicul de familie trebuie sa explic toate marsaviile pe care le faceti voi? De ce sa platim , ma, noi, penalizari ?? De ce ne impuneti ma, limite in activitatea noastra? Ne cunoastem limitele stim ce, cum, cind sa dam, sa trimitem catre alte specialitati ! De ce sa ma injure pe mine mama copilului pe care ortopedul nu l-a primit la spital pentru ca nu i-am dat al doilea bilet de trimitere in aceeasi luna?? De ce sintem noi medicii de familie cei care luam toate bobirnacele? Unde sinteti toti cei care ne reprezentati ?? Unde sintem noi, toti medicii de familie si ce ne dorim? Sa inghitim in continuare toate insultele sau mai avem o urma de coloana vertebrala ?”, a postat medicul bihorean, pe o rețea de socializare.

Vezi și EXCLUSIV! După revocarea Laurei Codruța Kovesi, DNA confirmă articolul publicat de Bugetul.ro!

Sancţiuni drastice pentru cei care îşi modifică apartamentul şi nu anunţă asociaţia: Ce amendă poţi încasa

SURSE! Cărui greu din Poliție i s-ar pregăti debarcarea – Numele său apare și în scandalul polițistului-pedofil

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare