sursa foto:  antena3.ro

SURSE! Cărui greu din Poliție i s-ar pregăti debarcarea – Numele său apare și în scandalul polițistului-pedofil

Mișcări interesante la vârful Poliției! Conform surselor Bugetul.ro, s-ar vrea scoaterea din joc a unui greu din Poliția Română. Numele acestuia apare și în scandalul polițistului-pedofil Eugen Stan.

Surse bine informate au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că se dorește retragerea forțată la vatră a chestorului Marius Voicu, șeful Poliției Capitalei.

De asemenea, jurnalistul Cătălin Tache, de la Național, susține că „se ascut cuțitele la vârful Poliției” și că Mihai Marius Voicu ar fi promis că „va pleca de bunăvoie si nesilit de nimeni din fruntea Poliției Capitalei, de aceasta dată în septembrie”, dând asigurări că „se va pensiona singur”.

Sursa foto: anchetespeciale.ro

Potrivit surselor noastre, lui Voicu i s-ar cere pensionarea încă de pe acum, existând voci care nu ar vrea să aștepte ca șeful Poliției Capitalei să-și respecte promisiunea de a se pensiona în septembrie.

În scandalul polițistului-pedofil, Marius Voicu s-a numărat printre cei 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI, fiind demis din funcția de adjunct al șefului Poliției Române.

Ulterior, în mod surprinzător, chestorul Voicu a fost numit la conducerea Poliției Capitalei.

Ce i s-a reproșat lui Marius Voicu în scandalul polițistului-pedofil

Actualul șef al Poliției Capitalei s-a numărat printre poliţiştii vizaţi de ancheta demarată de Ministerul Afacerilor Interne în februarie, referitor la maniera în care s-a acţionat în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de mai multe agresiuni sexuale.

Ministerul a identificat 18 comisari-şefi şi agenţi-şefi din Poliţia Română care sunt acuzaţi că l-au protejat pe Eugen Stan în toată perioada în care a activat în instituţie.

Printre neregulile reclamate în raport se mai numără şi faptul că Stan n-a fost amprentat şi fotografiat, iar datele rezultate să fie introduse în sistemele informatice, informa Adevărul la vremea respectivă.

Vezi și EXCLUSIV! Alertă pentru Carmen Dan! Un fost colaborator acuză: Șefi din Poliție fabrică dosare! Reacția promptă a ministrului de Interne

EXCLUSIV! Răsturnare de situație! DNA dinamitează spusele unuia dintre șefii din Poliție, acuzați că fabrică dosare!

EXCLUSIV! Documente oficiale! Ce se întâmplă cu cercetările privind presupusa faptă de luare de mită a unui important șef din Poliție

Alertă! Profi face un apel către toţi clienţii săi: Sunt rugaţi să ducă aceste produse înapoi

Raed Arafat şi-a vândut vila: Câţi bani a încasat celebrul medic, dar şi ce avere are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare