Raed Arafat şi-a vândut vila: Câţi bani a încasat celebrul medic, dar şi ce avere are

Raed Arafat, cunoscut în România ca fiind omul care a revoluționat sistemul medical prin faptul că a fondat SMURD, a știut cum să-și țină viața personală departe de ochii presei. Secretarul de stat s-a născut în orașul palestinian Nablus, o localitate aflată foarte aproape de Bethleem, locul nașterii Mântuitorului și a provenit dintr-o familie care, cândva, a fost foarte bogată.

Nici în România acesta nu o duce rău. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Arafat şi-a vândut vila pe care o deţinea la Târgu-Mureş. Acesta a încasat pe ea 82 500 de euro.

Arafat deţine un apartament într-un cartier rezidențial din Ștefăneștii de Jos, pentru care a plătit 100.000 de euro şi o alta moștenită în Siria.

La capitolul venituri, medicul stă foarte bine. Acesta încasează anual 114 120 lei ca secretar de stat. De asemenea, Arafat este profesor invitat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca de unde primeşte un salariu de 2 411 lei.

Acesta este profesor invitat la Universitatea Bucureşti unde încasează 124 lei.

De asemenea, medicul are trei conturi deschise la ING, unul în care deţine 20 000 de lei, unul de 32 000 de euro, şi unul în care are 8 000 de lei. La Raiffeisen, acesta deţine un cont în care a depus 1 300 lei.

Vezi şi Surpriză totală! Cine este și ce avere are noul procuror-șef interimar al DNA

„Corupția ucide” rupe rândurile! Atac la președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a revocat-o pe Laura Codruța Kovesi

O nouă decizie controversată a Guvernului Dăncilă: Culisele vânzării unui colos industrial – ce se va întâmpla cu banii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare