sursa foto:  ziuaconstanta.ro

Alertă! Profi face un apel către toţi clienţii săi: Sunt rugaţi să ducă aceste produse înapoi

Profi, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine la nivel local, lansează un apel pentru toţi clienţii care au achiziţionat aceste produse din incinta unităţilor sale. 

Ca o măsură de precauţie faţă de scandalul care a explodat zilele acestea în presă, retailerul roagă toţi clienţii să ducă înapoi fructele şi legumele congelate. Sunt vizaţi toţi cei care au cumpărat căpșuni congelate, vișine, mazăre, fasole şi amestec mexican de legume.

Magazinele Profi recheamă produsele „Fruit Stawberries” (căpşuni congelate FELCO), „Fruit Cherries Pitted” (vişine congelate FELCO), „Mix Mexican Nº3 HG” (GRADENA Amestec Mexican), „Risotto PL GRADENA” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez) şi „Risotto PL GRADENA New” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez). Produsele pot fi returnate la magazin însoţite de bonul de casă, urmând să fie returnată contravaloarea lor.

Reprezentanţii anunţă că produsele nu sunt contaminate cu Listeria, dar fac asta ca o măsură de precauţie.

De altfel, mai multe produse congelate au fost deja retrase din magazinele din România, după cazurile de contaminare cu listeria în Europa, deşi nu s-au găsit urme de această bacterie.

Produsele congelate de la Greenyard, responsabile de infectarea cu listeria, erau distribuite și în România.

Vezi şi Raed Arafat şi-a vândut vila: Câţi bani a încasat celebrul medic, dar şi ce avere are

PMP reacţionează după ce Parlamentul a adoptat această lege în „crucea nopții”: „O putere politică ticăloșită, a trădătorilor și vânzătorilor de țară”

Surpriză totală! Cine este și ce avere are noul procuror-șef interimar al DNA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare