sursa foto:  nasul.tv

Lovitură de proporții pentru Radu Moraru! Din ce motiv a fost DAT AFARĂ de la Nașul TV

„Nașul” Radu Moraru încasează o lovitură la care cu greu s-ar fi așteptat vreodată. Realizatorul a fost dat afară de la televiziunea pe care a înființat-o.

El a fost destituit din toate funcțiile pe care le ocupa în cadrul postului, potrivit unui comunicat ce rulează permanent la Nașul TV.

„Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV”, se arată în comunicat.

Mai mult, „Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV”. Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație.

Paginademedia.ro informează că Paul Moraru, acționar minoritar, și cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea. O ședință furtunoasă în care, literalmente, Paul Moraru a rămas în pielea goală, după ce „Nașul” Radu Moraru a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașă. Procesul-verbal al ședinței ar fi fost, de fapt,  „ținta” cafelei lui Moraru.

Potrivit surselor paginademedia.ro, conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru, realizator Nașul TV, fost OTV, a plecat de la sumele de bani – peste 200.000 de euro – pe care Paul Moraru i le-a pus la dispoziție lui Radu Moraru, pentru stație.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreționar și în interes personal sumele de bani destinate finanțării postului. El a și făcut plângeri în acest sens. „Nașul” a contestat, însă, în instanță hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul.

Vezi și Avicola Crevedia ajunge, din nou, în mâinile românilor! Cine a achiziționat celebrul brand

Dacia are concurență: Cum arată mașina care a cucerit piața europeană

 Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare