sursa foto:  prosport.ro

Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele

Simona Halep este noul lider mondial în tenisul feminin, după ce s-a calificat în finala turneului de la Beijing, finală pe care avea s-o piardă duminică, în fața franțuzoaicei Caroline Garcia.

De-a lungul carierei, aceasta a câștigat aproape 20 de milioane de dolari. Cea mai bună jucătoare de tenis din România nu este tipul de om care să stea cu banii la saltea, aceasta a făcut mai multe investiții.

Recent, ea a decis să investească într-o echipă feminină de hochei pe gheață.  Deşi puţină lume ştie asta, România deţine un loc important şi în sportul cu patine şi crosă. Halep urmăreşte să revitalizeze această disciplină olimpică, invitând cât mai mulţi copii la selecţia care va avea loc pe 14 octombrie, la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena.

„Faptul că domnul Ţiriac a construit un patinoar acoperit la cele mai înalte standarde m-a determinat să mă alătur acestui proiect prin care toţi copiii începând cu vârsta de trei ani au acces gratuit la cursurile de iniţiere în patinaj. Pe cei mai talentaţi dintre ei am decis să-i sprijin, prin înfiinţarea unei echipe feminine de juniori care îmi va purta numele. Această echipă se va alătura celorlalte echipe de băieţi susţinute de ceilalţi parteneri ai patinoarului. Pe toţi copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani îi aştept sâmbătă, 14 octombrie, la patinoar, începând cu ora 10:00”, a declarat Simona Halep, pentru Cancan.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani sunt invitaţi la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena (Str. Drumul Gării Odăi, Otopeni, vizavi de Aeroportul Henri Coandă) începând cu ora 10:00, iar cei din grupa 6-7 ani de la ora 13:00. Actiunea demarată de Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena se va finaliza cu încadrarea celor mai buni jucători în cele trei echipe de juniori profesionişti de hochei susţinute de Simona Halep, bineînţeles, dar şi de companiile Allianz-Ţiriac şi Skoda.

Vezi și Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului

Atenție! Ce trebuiau să facă toți clienții ENEL până la 1 octombrie și ce riscă persoanele care NU au făcut asta

Un GIGANT german intră la rupere: Ce piață din România vrea să cucerească

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.