sursa foto:  digi24.ro

Lovitură de teatru în privința accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu! Poliția confirmă

Răsturnare de situație în privința accidentului în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE!.

După ce inițial s-a luat în calcul variant că șoferul care a decedat a provocat accidentul, un lider sindical spune că Chițoiu a intrat pe contrasens, lovind mașina soților decedați.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), Iulian Surugiu, a spus, vineri, că accidentul de pe DN 7, din judeţul Argeş, în care fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost rănit, a fost provocat chiar de liderul ALDE.

„Cercetarea la faţa locului s-a terminat încă de ieri şi s-a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea”, a afirmat, la Digi 24, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.

Surugiu a precizat că, deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care maşina a intrat pe sensul opus.

„Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circla, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmpla exact ceea se s-a întâmplat. E posbil ca domnului ministru să i se fi făcut rău”, a mai spus Surugiu.

Acesta a explicat că Daniel Chiţoiu este internat la Spitalul Floreasca, dar că în două-trei zile va putea fi externat şi va fi audiat.

Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident rutier în Argeş, pe DN7, în a doua zi de Crăciun, în urma căruia două persoane, soț și soție, au decedat.

Vezi și

Polițiștii n-au scăpat! Proiect demarat în procedură de urgență împotriva lor

Solicitarea făcută de Marcel Vela în ultima ședință de Guvern a fost ascultată! Ludovic Orban a semnat

S-au bătut parte în parte pentru supremație? Crimă în ziua de Crăciun

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare