sursa foto:  Facebook

Lovitură de teatru în scandalul TAROM! Unul dintre cei mai cunoscuți piloți o atacă pe Mădălina Mezei

Lovitură de teatru în mega-scandalul TAROM! După ce fostul director al companiei, Mădălina Mezei, a declarat că ministrul-demis Răzvan Cuc i-a cerut să țină mai multe aeronave la sol, în ziua în care s-a votat moțiunea de cenzură declanșată împotriva Guvernului Dăncilă, unul dintre cei mai cunoscuți piloți a rupt tăcerea.

Unul dintre cei mai cunoscuți piloți ai companiei, Cezar Osiceanu, a făcut noi acuzații la adresa Mădălinei Mezei, pe care o suspectează că nu ar spune adevărul, informează Antena 3.

În replică,fostul director al companiei aeriene a mărturisit că în ziua decisivă în care s-a tranșat soarta Guvernului Dăncilă, ar fi avut două întâlniri cu ministrul Răzvan Cuc.

Mădălina Mezei nu a vrut să dea mai multe detalii despre salariul soțului care ar fi fost majorat peste noapte cu 500 de euro, dar a precizat că va da explicații, luni, în fața procurorilor DNA.

Vezi și

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

Planul secret de schimbare a lui Dan Barna de la conducerea USR! Florian Coldea se implică direct (surse)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare