sursa foto:  digisport.ro

Lovitură de teatru în scandalul zilei! Avocatul Elenei Udrea a reacționat! Ce spune despre descinderea în forță a FBI în celula fostului ministru

Răsturnare de situație în scandalul zilei! Avocatul Elenei Udrea din Costa Rica a reacționat, pentru a clarifica situația, după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora agenții FBI ar fi efectuat percheziții în celula fostului ministru al Turismului.

Apărătorul din Costa Rica al fostei „Blonde de la Cotroceni” neagă acest lucru și spune că între fostul ministru al Turismului și agenții FBI nu există nicio legătură, informează România TV.

Anterior, în presa din România, au apărut informații conform cărora în celula Elenei Udrea au descins agenți FBI, pentru a afla ce s-a întâmplat cu o sumă uriașă.

Mai exact, aceștia ar fi căutat 200 de milioane de dolari care au ajuns în România de la CIA. Mai exact, FBI ar fi încercat să afle unde sunt cei 200 de milioane de dolari care ar fi ajuns în România din fonduri operative ale CIA pentru diferite operațiuni SIE, mai exact pentru finanțarea lor și care ar fi dispărut brusc.

Vezi și Răsturnare spectaculoasă de situație în privința Elenei Udrea! Când ar putea fi eliberată

Guvernul a hotărât! Milioane de pensionari sunt vizați-Ce se va întâmpla cu varsta de pensionare

Un gigant spaniol dă lovitura! Ridică o nouă fabrică în România, cu finanţare de la stat! Ce va produce

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare