sursa foto:  https://www.cotidianul.ro

Lovitură încasată de omul de afaceri Remus Rădoi, zis Codiță, devenit celebru în urma cazului Caracal

 Lovitură dură încasată de omul de afaceri Remus Rădoi, zis „Codiță”!

Consiliul Concurenței a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a amendat cu 449.529 lei (94.240 euro) companiile Safety Security SRL și Spartan Pază şi Protecţie SRL, pentru trucarea unei licitații organizate de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva RA, prin Direcția Silvică Hunedoara, în vederea atribuirii contractului: “Contract de prestare servicii de pază – DS Hunedoara 2017“.

Firmele Safety Security SRL și Spartan Pază și Protecție SRL sunt deținut de afaceristul caracalean Remus Rădoi.

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu 449.529 lei (94.240 euro) companiile Safety Security SRL și Spartan Pază şi Protecţie SRL pentru trucarea unei licitații organizate de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva RA, prin Direcția Silvică Hunedoara, în vederea atribuirii contractului: “Contract de prestare servicii de pază – DS Hunedoara 2017“.

Autoritatea de concurenţă a constatat că, cele două companii s-au înțeles și, în urma unui schimb de informații sensibile, și-au coordonat comportamentului concurențial, astfel încât să nu se concureze în cadrul licitației.

Amenzile au fost aplicate astfel:

Safety Security SRL: 396.608 lei

Spartan pază şi Protecţie SRL: 52.921 lei

Având suspiciuni referitoare la cele două companii, RNA Romsilva a sesizat Aautoritatea de Concurență, care a declannșat investigația în noiembrie 2017.

Conform Legii Concurenței, sunt interzise orice înţelegeri între companii ori practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea sau denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare ori de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare.

Vezi și

EXCLUSIV Dumitru Cornă îl ‘denunță’ pe Marcel Vela: ‘Vrea să pună mâna pe SMURD! Minte’

Toți șoferii sunt vizați! Marcel Vela schimbă legea

EXCLUSIV Lovitură de teatru! O bancă cu peste un milion de clienți nu a plătit pensiile românilor! Reacția ministrului Muncii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare