sursa foto:  realitatea.net

Lovitură pentru Carmen Adamescu! Afacerea ei este pusă sub sechestru

Ofițerii au luat decizia de a pune sechestru pe afacerea ei, dar și pe imobilul pe care aceasta îl deține.

Ofiţerii DICE au aplicat sechestrul asigurator pe Hotelul Rex din Mamaia, pe şase apartamente din imobilul din Capitală, în care stă chiar ea în arest la domiciliu, pe un teren din Ghimpaţi, pe un apartament din poiana Braşov, pe o casă naţionalizată de pe Bulevardul lascăr Catargiu din Bucureşti, dar şi pe alte imobile, toate în valoare aproximativă de 41.453.458 de lei.

Această măsură asiguratorie a fost dispusă de procurorii PArchetului de pe lângă Tribunalul București. Avea în vedere pejudiciul cauzat prin săvârşirea infracţiunii de delapidare, în cuantum total de aproximativ 47.944.000 lei.

Anchetatorii au luat decizia cu o zi înainte ca fosta doamnă Adamescu să conteste la Curtea de Apel Bucureşti măsura arestului la domiciliu.

Pe 10 octombrie, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE) din IGPR au reţinut-o pe Carmen Adamescu şi au acuzat-o de evaziune fiscală, prejudiciul fiind de peste zece milioane de euro, potrivit libertatea.ro

Vezi și

S-a aflat totul! Cu cât crește, de fapt, salariul de la 1 ianuarie

EXCLUSIV! ANAF confirmă operațiunea ‘Marea Recuperare’! Zeci de mii de persoane, lovite în plin!

Olguța Vasilescu, anunț imens pentru milioane de români-Crește pensia cu 10% pentru cei care au lucrat între aceștia ani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare