sursa foto:  psnews.ro

Lovitură pentru Guvern! Opoziția tună: ‘I-am prins!’

Veșnic contestatar al măsurilor economice adoptate de către Guvernul Dăncilă, liberalul Florin Cîțu anunț că i-a prins cu minciuna pe cei de la PSD-ALDE.

Potrivit lui Cîțu, Comisia Europeană confirmă că execuția bugetară, pentru 2018, a fost măsluită.

„I-AM PRINS!

Comisia Europeana CONFIRMA- executia bugetara pentru 2018 MASLUITA!

In momentul in care Valcov si Теодорович au anuntat deficitul bugetar cu o luna inainte am spus ca executia pentru 2018 o sa fie falsificata.

V-am spus atunci ca am fost sunat din MFP si mi s-a spus ca urmeaza sa masluiasca datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETA PARLAMENTARA pentru executia bugetara pe anul 2018. PSD+ALDE nici nu au vrut sa auda.

Ei stiu cel mai bine ca merg direct la puscarie. Exact ca in Grecia .

CE vine cu prima DOVADA ca datele au fost „aranjate” in asa fel incat deficitul, atat ESA cat si CASH, sa nu depaseasca 3%.

Avand in vedere aceste informatii noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARA DE ANCHETA a executiei bugetare pentru 2018. Asa cum au facut comisie de ancheta pentru alegerile pe care le-au organizat si le-au pierdut asa pot sa faca si pentru executia bugetara daca nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informatii raman. Stii foarte bine ca in Grecia cei care au masluit datele oficiale sunt in puscarie.

Acelasi lucru trebuie sa-l stie si angajatii din MFP care au ajutat la masluirea executiei bugetare. TOTI sunt VINOVAT si vor plati.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #NuLuamPrizonieri #RomaniiTrebuieSaStie”, scrie, pe Facebook, Cîțu.

Vezi și

EXCLUSIV Șoc total! ÎCCJ anunță că decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători nu schimbă cu nimic situația actuală

Cutremur la ANAF! Guvernul a dat undă verde: Se desființează

Vești mari! Se majorează pensiile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare