sursa foto:  realitateaoltului.ro

Lovitură pentru Pro TV și Kanal D! Antena 1 spulberă iar concurența

Antena1 și-a spulberat încă o dată concurența. Televiziunea are în grilă emisiuni cu care ține sute de mii români în fața televizoarelor seară de seară. De data aceasta, Antena a făcut ravagii prin debutul unui nou serial.

Antena1 a fost lider de audiență ieri seară. Televizunea și-a spulberat concurența cu premierea unui nou serial care a putut fi vizionat pentru prima oară duminică seară la ora 20.00.

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului se bucură de un succes enorm încă de la primul episod. Antena1 a fost lider de audiență pe toate segmentele de public la debutul acestui serial.

Încă de la primul episod, serialul Liber ca pasărea cerului se bucură de un succes extraordinar. Aseară, în fața televizoarelor deschise pe postul Antena1, au stat 1 405 000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 20.15.

Antena1 a depășit în acest fel televiziunile concurente, ProTV și Kanal D, fiind pe primul loc în clasamentul audiențelor.

La nivelul întregii țări, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6,4 puncte de rating și 13,8% cota de piață, urmată de Pro TV.

Actorii care joacă în Liber ca pasărea cerului sunt următorii: Ștefan Bănică (Orlando), Marius Florea Vizante (Ducu Popescu), Cătălina Grama – Jojo (Stela, sora lui Ducu), Andreea Samson (Dora, soția lui Ducu), Laila Abdel Hafiz (Tatiana, prietenă cu Orlando, lucrează la un salon de masaj), Luminița Cercel (Roxy, fiica lui Ducu).

Citește și:

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

Vești uriașe pentru mii de români! Veți plăti mai putin pentru această taxă

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare