sursa foto:  Digi24.ro

Lovitură pentru Tel Drum! Amenda colosală pe care a primit-o compania

Lovitură dură încasată de Tel Drum! Compania a primit o amenda colosală  în urma neregulilor constatate de către  Apele Române.

„Apele Romane a penalizat societatea Tel Drum cu suma de 412.155 lei, circa 90.000 de euro, dupa ce un control inopinat a scos la iveala ca firma a extras 9.220 metri cubi de pietris fara autorizatie. Tel Drum a contestat aceste penalitati, dar Tribunalul Teleorman a decis ca angajatii statului au avut dreptate cand au amendat societatea.

La începutul anului trecut, inspectorii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Teleorman au efectuat două controale în perimetrul Peretu al albiei vadului Vedea, delimitat de comunele Vedea și Peretu.

„Aceste penalitati aplicate nu se circumscriu, din punct de vedere juridic, unei raspunderi contraventionale, ci mai degraba cuantumul acestora prezinta prejudiciul suferit prin extragerea a 9.220,49 mc de balast, fara a detine niciun fel de reglementare si fara a se plati contributiile specifice prevazute de legile speciale ale domeniului de gospodarire a apelor”, explica SGA Teleorman, conform Ziare.com.

Vezi și:

Anunț important! Ce se va întâmpla cu polițele RCA

Dezvăluirea care cutremură scena! Elena Udrea ar fi turnat, pentru a fi eliberată! Ce ‘spovedanie’ i se mai cere

EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare