sursa foto:  antena3.ro

Lovitură primită de fostul ministru al Justiţiei! Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au decis ca fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, să fie trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Macovei a produs un accident de circulație acum un an din Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist.

“La data de 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-luisa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi alin. 3 C.p”, au transmis miercuri, reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

Sursa citată menţionează că, la data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalai şi “din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare