sursa foto:  molecule-f.com

Lovitură de proporții încasată de Casa Regală! A fost tras pe LINIE MOARTĂ

Lovitură de proporții primită, luni, de Casa Regală! Un proiect important ce o privea a fost tras pe linie moartă. Solicitatea a fost făcută, astăzi, la Senat.

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu retrag proiectul de lege privind cordarea statutului de persoană juridică de drept privat Casei Regale, statut ce i-ar fi permis familiei moștenitoare a fostului suveran Mihai I să păstreze Palatul Elisabeta.

Proiectul de lege inițiat de președinții celor două Camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu a fost amânat de mai multe ori, la Senat, în comisia de buget-finanțe, unde urma să primească aviz. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat că amânarea ţine de faptul că se poartă discuţii privind înfiinţarea prin lege a unei instituţii care să fie numită Casa Regală, scrie Libertatea.

Conform sursei citate, Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” a anunțat că va percepe o sumă lunară Familiei Regale, pentru Palatul Elisabeta, după finalizarea unui raport de evaluare, urmând ca aceşti bani să fie plătiţi până când Guvernul va stabili care este statutul Casei Regale.

După învestirea în funcție a noului Guvern, s-a decis ca familia Regală să rămână la Palatul Elisabeta, dar va plăti chirie pentru imobilul care fusese primit de Regele Mihai ca locuință de stat în calitatea sa de fost suveran.

Vezi și CAPĂT de linie! Ce cunoscută bancă DISPARE din România

Kaufland încasează o mega-lovitură: Ce a lansat rivalul Carrefour- Este o premieră în România

Pericol pentru RCS & RDS! Mișcarea neașteptată a UPC

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare