sursa foto:  click.ro

Ludovic Orban a făcut anunțul! Câți bani vor primi părinții pe perioada în care stau acasă cu copilul

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că în noul an școlar care va începe pe 14 septembrie, în cazul în care cursurile se suspendă într-o anumită școală, toți părinții elevilor din școala respectivă vor primi 75% din salariu pe perioada în care stau acasă cu copilul să învețe online.

„Știți foarte bine că în perioada stării de urgență a existat o forma de sprijin a familiilor cu copii: pe perioada in care au fost suspendate cursurile scolare, un parinte la alegere a avut posibilitatea sa stea acasa intr-un fel de concediu, platindu-i-se 75% din salariu.

Si pentru inceperea scolii vom lua o masura similara. Masura in schimb va fi flexibila pentru ca situatia epidemiologica fiind diferita de la o localitate la alta, masura nu va fi generala. Deci va fi o masura locala. Daca intr-o scoala avem cazuri si se inchide scoala 14 zile, toti parintii elevilor din scoala respectiva vor primi pe perioada suspendarii cursurilor forma de sprijin de 75%”, a declarat Ludovic Orban.

Vezi și: Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare