sursa foto:  antena3.ro

Ludovic Orban, despre propunerea USR de a fi alocate fonduri, prin PNRR, pentru ONG-uri: ‘Trebuie un pic mai serios fundamentată’

Ludovic Orban a anunțat că subiectul principal de discuție în ședința de luni a coaliției de guvernare a fost Planul Național de Reziliență și Redresare. 

„Principalul subiect de discuţie în cadrul coaliţiei a fost structura Planului Naţional de Rezilienţă şi Redresare, care sunt reformele, care sunt măsurile, intervenţiile, practic ce urmează să fie utilizaţi, banii pe care îi vom obţine din facilitatea de Rezilienţă şi Recuperare. Am făcut paşi înainte. Sigur că faţă de poziţiile prezentate de formaţiuni, am discutat toate punctele şi am făcut paşi înainte şi într-un timp cât mai scurt posibil vom ajunge la o formă pe care să o putem discuta cu preşedintele României şi să putem să o trimitem ulterior către Comisia Europeană. Mai sunt anumite sume care trebuie alocate către diferitele măsuri şi mai sunt vreo două-trei măsuri care sunt în discuţie”, a afirmat Ludovic Orban, luni la Parlament.

Întrebat despre propunerea USR de a fi alocate fonduri, prin PNRR, pentru organizaţii neguvernamentale, Orban a răspuns: „Există o propunere de a finanţa şi activitatea unor organizaţii neguvernamentale. Trebuie un pic mai serios fundamentată, adică prezentate amănunte pe ce tipuri de activităţi urmează a fi accesibile aceste forme de finanţare”, conform news.ro.

Citește și: 

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare