sursa foto:  realitatea.net

Ludovic Orban, ieșire furibundă: ‘Tot Ardealul va fi liberal. PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo’

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că ”tot Ardealul va fi galben, mai puțin Harghita, Covasna care sunt verzi că ața sunt. Acesta a mai precizat că ”PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo”.

 

„Ca să fim cinstiţi, acuma se cam confruntă două blocuri: PSD-ul cu tovarăşii de drum şi, de partea cealaltă de PNL care beneficiază şi sprijinul USR”, le-a transmis liderul liberal candidaţilor PNL pentru alegerile locale din judeţul Bistriţa Năsăud.
El le-a cerut candidaţilor liberali să încerce să îi convingă pe oameni de importanţa „votului util” şi să le spună alegătorilor că, având în vedere că alegerile se fac dintr-un singur tur de scrutin, orice vot împotriva PNL este unul în favoarea PSD.
„Mizaţi pe un atu: tot Ardealul va fi liberal. Nu se poate ca Bistriţa să rămână roşie şi spuneţi-le bistriţenilor lucrul ăsta. Deci o să rămână copilul orfan al Ardealului dacă nu merg pe mâna noastră. Oricum există clar o opţiune favorabilă pentru dreapta, pentru PNL, spuneţi-le că tot Ardealul va fi galben, mai puţin Harghita, Covasna care sunt verzi că aşa sunt. Dar nu se poate să rămână Bistriţa de căruţă. Şi de asemenea să le spuneţi un lucru este foarte important: A fost bine că a fost un preşedinte cât a fost la guvernare PSD, dar acuma PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo şi că nu e bine ca Bistriţa să rămână în afara jocului şi că e foarte bine ca toţi cei care candidaţi la primărie şi care veţi avea uşa deschisă la guvern să puteţi să obţineţi sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le aveţi în beneficiul comunităţilor locale. E un argument care nu trebuie ignorat”, a declarat Orban.

Orban a vorbit şi despre „un partid mic şi gălăgios care a fost mai mult cu PSD-ul” care „încurcă” PNL şi la Bucureşti .

„Ne încurcă şi la Bucureşti, vă spun sincer, dar vom trece peste această încurcătură mică, de  moment”, a adăugat liderul liberal, fără a numit formaţiunea politică la care face referire.

Citește și:

Un fost ministru vrea să-i lase ‘moștenire’ fiului instituția pe care o conduce. Prin ce metodă a intrat în sistem

Profil de candidat PNL-USR: A turnat la Securitate și a fost ținut pe tușă de ANI, după ce i-a făcut ‘cadou’ soției o stradă

Foamea de funcții! USR ia politicieni PSD și ALDE! Traseismul e în floare la ‘salvatorii’ României

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare